Passes

Un relat de: Sibil·la
1RST STEP

Aprendre a caminar ho associem als primers records de la infància, si tens la sort de tenir-ho gravat.

Després vas fent la teva vida i no dones importància al fet de caminar. Sí a fer passes professionals o personals, però no a caminar físicament.

2ND STEP

La sorpresa ve quan per accident, lesió, operació o malaltia, et veus sent adult aprenent a caminar. Et corregeixen si primer has de posar a terra la punta o el taló, si la direcció dels peus és correcta o els entregires massa a la dreta o esquerra, a causa del dolor, etc.

Després de 6-7 mesos de recuperació, tornes a la cursa de la vida. Veus que tornes a caminar de manera automàtica i que, quasi no hi penses, només quan et fa mal.

3RD STEP

Quan la lesió es complica perquè la fractura no es consolida i t'han d'operar de nou, et diuen que hauràs de tornar a aprendre a caminar, potser en 3-4 mesos.

Ara ja ets conscient del procés de caminar (perquè quan ho fas de petit potser ni ho recordes), saps la importància de la recuperació, que 1+1=2, és a dir, tot i que un peu sigui el que s'ha de reeducar, l'altre també ha d'acompanyar. L'equilibri cos i ment sempre és la clau de l'èxit.

FINAL STEP

La conclusió final és que no donem prou importància a tot el que pot fer el nostre cos i la nostra ment, fins que ho perdem. I quan ho recuperem, en prenem consciència.

"Caminante no hay camino, se hace camino al andar", deia Machado, per tant, no queda altra que aprendre de la importància de cada pas, per ínfim que sigui, per seguir caminant endavant sempre.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Sibil·la

Sibil·la

30 Relats

61 Comentaris

43463 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
IL·LUSTRACIÓ: DOLORS MARTÍNEZ

Què dir-vos de mi? Només que em sento com la Sibil·la de Cumas, condemnada a envellir eternament i, fruit d'això, a tenir plena consciència de tot. Enmig d'aquest univers complex, que és caos però també bellesa infinita, només em queda una ocpió: compartir els meus pensaments amb altres ànimes que no comprenen l'enigma del món i que, per això, s'expressen amb paraules.

Llibre publicat: "Efímer", Ed. El Toll, 2019.
Més a contes: http://365contes.blogspot.com/
Pàgina web: www.365tips.es/ca
Email de contacte: sibil.ladecumas@gmail.com