LA GOLA

Un relat de: Sibil·la

Esperitada, miro enrere... Què dimonis hi faig al merder? Sospito d'algú més? El món conegut? La gola del llop!

Tremolors que no permeten encaixar la clau, aire exhalat com l'últim bri d'alè. Obro la porta mentre miro racons coneguts, inconeguts. Tanco amb totes les forces aterrada, espantada, exhausta, suada. No puc pensar amb claredat.

Crec estar salvada quan sento la música i l'olor d'encens de casa, casa meva. ELL, amb el davantal, cuina. No en sap res, segur. No vull que em vegi així. L'olor s'hibrida amb la música mentre m'allunyo de la porta i entro a l'habitació, coneguda i familiar.

Aquell joc perillós porta la mort escrita a les instruccions. ALLÒ s'ha d'acabar. ELL corre perill. Maleïnt-me, estripo la roba xopa i pudenta. Sota els raigs d'aigua, intento pensar com el puc enganyar. Surto del bany, disposada a fingir.

I veig ALLÒ a la tauleta de nit. ALLÒ que m'ha obert tant els ulls i canviat la vida, engolint-me.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Sibil·la

Sibil·la

30 Relats

61 Comentaris

43439 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
IL·LUSTRACIÓ: DOLORS MARTÍNEZ

Què dir-vos de mi? Només que em sento com la Sibil·la de Cumas, condemnada a envellir eternament i, fruit d'això, a tenir plena consciència de tot. Enmig d'aquest univers complex, que és caos però també bellesa infinita, només em queda una ocpió: compartir els meus pensaments amb altres ànimes que no comprenen l'enigma del món i que, per això, s'expressen amb paraules.

Llibre publicat: "Efímer", Ed. El Toll, 2019.
Més a contes: http://365contes.blogspot.com/
Pàgina web: www.365tips.es/ca
Email de contacte: sibil.ladecumas@gmail.com