Aflicció. Més haikus...

Un relat de: Nefertitis
Llàgrimes fredes,
que empassa atuïda;
fracció emocional.

Nit freda i sola,
amant i companyia;
estança blanca.

Desig d’avançar,
trencadís emocional;
ha perdut l’amor.

Passos insegurs,
glopades d’aire al rostre;
por de tot plegat.

Comentaris

  • Batecs d’un cor que no gosa [Ofensiu]
    Unaquimera | 16-12-2010

    Continuo l’escalada pels teus relats... i arribo fins aquests versos breus, que semblen sospirs, o gràcies al ritme amb què són presentats, batecs d’un cor apenat, que no gosa parlar amb frases més llargues, i deixa anar la seva essència tímidament, a poc a poc, com un xiuxiueig que només pot captar qui no belluga i para orella atenta.

    Jo ho faig, i el sento a prop, i copso la por... i animo als passos a tirar endavant, a travessar el fred i arribar fins la propera primavera que, tard o d’hora, esdevindrà.

    T’envio una abraçada càlida,
    Unaquimera

  • I tornem a ser estels...[Ofensiu]
    onatge | 08-12-2010 | Valoració: 10

    Em perdonaràs el comentari en forma de poema o recull de paraules anscudes deprés d'haver llegit els teus haikús...

    Potser les llàgrimes
    són fredes perquè
    el caliu queda dins de tu.
    La solitud d’una
    nit fred, jo també
    l’he conegut...
    Però després la lluna
    fa créixer nous sembrats.
    L’amor no es perd mai,
    perdem pètals de
    la seva flor,
    però l’amor és immortal.
    Després dels “passos insegurs”,
    aprenem a caminar de nou...
    I tornem a ser estels
    i volem sense por,
    ho fem amb la
    força de l’amor...


    Des del far una abrçada amb barretina.
    onatge

  • Et segueixo llegint[Ofensiu]
    Fada del bosc | 07-12-2010

    bon haikus sobre l'aflicció, les llàgrimes...la nit...la fredor.. el voler avançar i no poder... aflicció.. segueix profunditzant en tots aquets sentiments... busca les paraules, els adjectius, metàfores que els descriuen. Encara tens molt per treure, estic convençuda de que aquest tan sols és el principi del que tu pots arribar a escriure.

    La Fada.

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86688 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.