A l'atur

Un relat de: Cirerot

Havia vist un anunci on buscaven algú per treballar en una oficina. Vaig trucar i van dir-me que em presentés allà a la tarda.
Després de dinar vaig sortir de casa. Anava vestit amb una camisa de flors i uns texans vells i estava a punt de llançar la meva vida per la clavaguera una vegada més. No volia passar-me el dia fent quelcom sense cap sentit per a un cabró amb ànima de vampir; hi havia d'haver alguna manera més honesta de guanyar-se la vida.
Era un dia d'estiu però no feia massa calor. Vaig entrar en un bar ronyós del centre i vaig demanar una cervesa. Amb cada glop el meu convenciment de trobar alguna cosa anava en augment. Vaig anar a tot arreu on fos possible de trobar una feina i després d'algunes setmanes segueixo sense res, tret d'un munt d'històries absurdes per explicar i alguns maldecaps. Si fa no fa com el meu veí, llevat que ell té una feina estable. Treballa dotze hores diàries per pagar les factures i mantenir tres fills i la bruixa de la seva dona.
També té un gos i T.V. per cable.

Comentaris

  • Buscant feina mai hi ha sort, et toqui la que et toqui[Ofensiu]
    malefika | 21-05-2005 | Valoració: 10

    Bones, veig que tens cops amagats.... i que tot i lo silencios que ets tens moltes coses a dir. M'he passat mitja tarda d'aquestes aborrides que hem passo aqui llegint les teves histories, i sincerament m'has sorpres molt agradablement. He decidit escriure't el comentari en aquest rel.lat precisament per que es en el únic que m'he sentit identificada suposo que per lo de un jefe amb ànima de vampir. Un petonas ben gran de la teva comapnya de feina Esther. ;)

  • Sublim![Ofensiu]
    rnbonet | 24-02-2005 | Valoració: 10

    I res més.
    PS. (Amb final de pel·lícula americana. De les bones, però!)