6. Carta d’amor [des de l’amagatall]

Un relat de: rautortor


Dia 12. Ahir vaig escriure el teu nom a la sorra. I cada nit ho faig a les parets de la cova. Aquest matí, però, entre la pluja i el vent han esborrat el de la cala. Necessito veure’t, abraçar-te, besar-te. T’enyoro.

Dia 2. He trobat una cova arrecerada i solitària. Curiosament, en un racó hi havia una vintena d’ampolles buides. Sens dubte, algú altre ha passat abans per aquí. Ho atesten els grafits de les parets. He pensat d’escriure’t unes ratlles cada vespre, amor meu.

Dia 9. Durant tot el matí he vist desfilar per l’horitzó una corrua de vaixells. No m’ha semblat que fossin de pesca, més aviat diria que son militars. Però, gràcies a Déu, han passat de llarg.

Dia 3. A la zona hi ha una arbreda rica en fruits boscans. Ahir vaig pescar un parell d’orades i també vaig caçar un conill. Em tranquil·litza adonar-me que puc subsistir durant algun temps.

Dia 6. De tant en tant em desperta un soroll de motors. Segur que són avions ja que, al cap d’una estona, m’arriben forts espetecs, com d’esclats de bombes. Llavors penso en el perill que t’envolta a ciutat.

1r. dia. Estimada. Avui he començat la reclusió lluny de la barbàrie. Estic amagat en un indret idíl·lic, prop de la mar que tant t’agrada. No es veu ningú. Hi vaig arribar després de navegar tota la nit amb la meua barqueta. M’havien enxampat en un escamot, però vaig aconseguir escapolir-me.

Dia 17. Darrerament he notat moviment pels encontorns del meu refugi. Se senten veus en la distància. Tot i que estic ben camuflat, tinc por i ara més que mai penso en tu, estimada. M’estic preparant per tornar a fugir.


- Diari La Tramuntana, digui’m
- Sóc lo Biel, pescador de Sant Carles. Crec que he trobat l’ampolla definitiva...
- Ei, sobretot no l’obri. Cal que els experts l’autentifiquin com han fet amb les que s’han trobat fins ara.
- No, no pensava pas fer-ho. Només us volia comentar que, a través del vidre, s’hi afigura una data. No sé què de mil nou-cents trenta i tants. Ah, i també un sobre amb una adreça.


Comentaris

  • Ganes[Ofensiu]
    geraldine | 22-06-2020 | Valoració: 10

    De seguir aquesta història...

  • Història d'amor[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 09-05-2020 | Valoració: 10

    Un relat en forma de diari, que m'ha sorprés i té una bona intenció, on el teu amor ho expresses veritablement. M'ha agradat llegir-ho, Rautortor.
    Salut i cuida't.
    PERLA DE VELLUT

  • Amagatall en temps de guerra[Ofensiu]
    Illadestany | 17-04-2020 | Valoració: 10

    Molt bon relat!! Se m'ha endut una estona lluny del confinament, gràcies.

Valoració mitja: 10

l´Autor

rautortor

222 Relats

757 Comentaris

138609 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Raül Torrent i Torrent (Menàrguens, 1945)

A més d’un sentimental impenitent, em considero un lletraferit sense remei. La docència, la història i l’arquitectura són la meva dèria i conformen bona part de les meves metes; la poesia, en canvi, és la companya de viatge, complaent i seductora, que tothora m’ajuda a descobrir qui sóc.




Fotografia d'Arno Rafael Minkkinen