3PO

Un relat de: Aza
Sóc la única que ha pensat en tu, oi? Que escriu i ho esborra perquè no sàpigues que fa temps que pensa en tu cada dia, que et troba a faltar com a personeta, que mesura les paraules una per una per no quedar en el ridícul de ser la única a la qui encara li importa l’altre. Que se sap vulnerable i desesperada quan estàs a prop. Que intenta no tenir aquesta sensació de dependència. I perquè no? Sí, la única que encara estima l’altre. I no, no parlo d’amor. No crec estic enamorada de tu, ni tu de mi.

Hauria d’haver-te conegut, veure com no t’adonaries que mai et treia un ull de sobre. Però era el que calia fer, igual que ara cal que sàpigues que sempre he estat a prop per si em necessites.

Aquesta nit contaré els minuts, les hores i qui sap si els dies que trigues a respondre. M’enfadaré amb mi. Però demà, o d’aquí a una setmana, un mes qui sap, quan vegi la teva resposta se’m passarà tot.

Comentaris

  • melodia[Ofensiu]
    Reina Amidala | 23-04-2011

    hey,

    puc entendre el que escrius en aquest relat, doncs, és una situació poc agradable, una situació que comparteixo en aquest moment.

    Sens dubte, quan el virus de l'amor t'infecta, o apareix una persona que et fa oblidar amb el seu amor l'anterior, o estàs infectat per la resta de la teva vida.

    Salutacions

  • Saber...[Ofensiu]
    natasha | 26-12-2010

    ... que tu dediques segons, minuts, fins i tot hores, a algú que, quan li vingui de gust, et donarà instants costa de portar. Se-ne conscient i, malgrat això, seguir fent-ho ens encadena... però passa sovint. Se'n diu estimar amb altruisme..., tant que sovint fa mal.
    Bon text!

l´Autor

Aza

7 Relats

12 Comentaris

5884 Lectures

Valoració de l'autor: 8.80