Una trobada macabra

Un relat de: Miquel Bohigas Costabella

He trobat un cos sense cap ni peus. No m'ho esperava, perquè... ningú no s'espera trobar un cos, així, de sobte, sense cap ni peus. I per això us ho explico, encara que ja sé que no en té cap d'explicació. Ja us ho he dit abans que no tenia ni cap ni peus.

Comencem bé! Aquest torna després de no sé quants mesos i vol seguir amb les mateixes bestieses d'abans. Que no ho sap que els temps han canviat? Que no s'hi val a escriure el primer que et passa pel cap, home! Això no té ni cap ni... (!)

El cos estava completament immòbil, mig embolicat amb uns plàstics que a mi em van semblar la funda d'un matalàs. Al seu voltant, tot de diaris vells esgrogueïts es resistien a que el vent se'ls endugués. Una filera de formigues afamades s'acostava a l'escenari ...

Sí, a l'escenari del crim, deu voler dir. I com ho sap que les formigues estaven afamades. Potser tan sols passaven per allà. I els diaris? ...

Vaig acostar-me cautelós i vaig recollir un dels diaris. Era del 23 de febrer del 2005. En lletres ben grosses encara es podia llegir: Gran Oferta de matalassos 2x1. Quina relació tenia aquest titular amb el meu descobriment?

Ui! Quina intriga! I ara, ens vol fer creure que hi ha d'haver una relació entre l'anunci dels matalassos i el crim. Això no té ni cap ni p.. (!)

Crim! Qui ha dit que ha estat un crim? Valga'm déu! Trobes un tros de nina en un abocador i ja n'hi ha que hi veuen un crim! No sé pas on anirem a parar!

???!!!!


Comentaris

  • Què bo![Ofensiu]
    Ariadna Garrido | 24-05-2009 | Valoració: 10

    M'he rist molt amb el teu relat, està graciós, jugues amb el lector i el fas creure una suposada situació per després donar-li la volta... genial!No deixes d'escriure!

    Un abraç gran,

    Amira

  • Ingeniós[Ofensiu]
    JOANPG | 05-10-2008

    Té la seva gracia irónica però el trovo un pel dispers. El final curiós i divertit.

  • Hola; vols enviar-ho a tribuna@guimera.info ?[Ofensiu]
    Antonio Mora Vergés | 22-09-2008 | Valoració: 10

    Per descomptat amb la imatge de la nina.

    El text en format word com annex al'email adreçat a tribuna@guimera.info

    I la imatge [ si la tens i/o trobes ] també com annex

    Coneixes Guimera?

    i la pàgina www.guimera.info ?

    Esperem les teves històries !

    Antonio Mora Vergés
    tribuna@guimera.info

  • i tomba i gira i gira i tomba...[Ofensiu]
    perunforat | 14-02-2008 | Valoració: 10

    molt bona aquesta!Et dic el que he anat pensant, no t'ho perdis...la setmana passada vaig veure el Perfum i em va encantar...ara m'imaginava l'escena imaginant les olors...el text...Òsties quan he vist que era una nina, jajaja!Un relat bó i fresquet amb un !!!??? que ens diu..MAL PENSATS...
    Aquests girs de 360º olé!!!!

    Arreveure

    Perunforat

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Miquel Bohigas Costabella

Miquel Bohigas Costabella

92 Relats

336 Comentaris

193454 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Sóc qui sóc i quan vull, faig el què puc i el què no vull, no ho faig, si puc. A mitjans del 2004, quan vaig descobrir RC, em vaig posar a escriure i, durant uns anys, hi vaig ser força habitual. Després em vaig ficar al món de la fotografia i, darrerament al del teatre, on participo amb el grup IncreiXendo.

La meva pàgina web: miquelbohigas.com També penjo fotos a flickr.

Per si t'interessa, visc a la Vall de Llémena.


Els meus Relataires:



Envia'm un e-mail, si et sembla