una dona molt atabalada

Un relat de: juavizo
L´alarma del mòbil va sonar amb mes insistencia que alló habitual. La nit anterior, Fede havia estat molt pessat i havia fet l´amor amb ell, encara que no li abellia gens ni mica, i mes tenint en compte l´estat mig blau en el que va vindre, despres d´un sopar amb els amicastres que es perllongá fins a les dues de la matinada.
Rosa se´n va alçar, i ja en la cuina comprová la safor de sempre. Desdejuná amb rapidessa, veent les noticies 24 hores, i es dedicá a posar tot una mica aseat.. Va ordenar el rentaplats i la llavadora, prepará els esmorçars de Juli i Empar, i els va deixar la taula parada pel desdejuni. Abans d´apagar la tele, encara li va donar temps per fer la llista de la compra per a Pepeta.
Mentres anava al bany, pensava com quedaria amb la seua cunyada per anar a la Residencia dels seus pares,tant vellets com eren, que sempre s´esmunyia i li tocava a d´ella. I si li donaria temps a anar al cicle de teatre al col.legi que Empar li havia fet prometre que no hi faltaria. I que no se podia oblidar que havia de comprar un polar a Juli, que prompte aniria a la neu. I Fede, l´egoista de Fede, no parava de recordarli que li havia d´organitzar la festa del seu aniversari.
Fent pipí al Wc, el mòbil que duia sempre va fer una trucada. Ja savia el qui era. Juli, li havia posat distintes musiquetes per identificarles. Era Perez: Sra.Presidenta, ni bon dia li va dir, no s´entretinga que tenim ja la reunió de preparar el Consell de Ministres. Fotre, va pensar, i damunt Presidenta de la Nació

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer