Poema arran de mar

Un relat de: mjesus

*


Mor el capvespre:
esguardo la calma llisa
que la mar escombra.
L'aire dibuixa matisos
es fonen els blaus.

Em despullo davant teu
i amb deler busco l'abraçada.
Sento les tèbies onades
-dolces m'acaronen.

El silenci s'omple,
de paraules desades al vent.
S'escapen les hores
tossudes em lliuren del somni

Mor el capvespre:
m'estremiré recordant
el bes robat
i la lluna vermella
arran de mar.


Comentaris

  • Moltíssimes gràcies...[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 30-01-2009

    per la teva felicitació. M'ha fet molta il.lusió, de veritat.
    Una abraçada ben gran, bonica.

  • Xantalam | 27-01-2009

    M'agraden molt els teus poemes, mjesús. És un plaer poder-los llegir als reptes. Aquest el recordo molt bé i el vaig trobar molt bell.

    "esguardo la calma llisa
    que la mar escombra."

    ...deliciós

    T'aniré comentant sempre que pugui.

    Una abraçada,

    Xantalam

l´Autor

Foto de perfil de mjesus

mjesus

42 Relats

245 Comentaris

64725 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
*

R en Cadena

"La senyora Unaquimera em va encadenar i jo he passat la cadena a la Sra. Baiba Liepa, al Sr. Xavier Valeri Coromí, la Sra. jacobé, el Sr. Filalici, la Sra marga i la Sra. Elvira"
Li heu d'agrair a l'EmmaThessaM!
(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")


Taller d'escriptura a relats en català:
Per qualsevol informació aneu a la web: http://es.geocities.com/tallerrelat





clar_lluna(arroba)yahoo.es
trasgrafica.com