No segueixis el teu cor.

Un relat de: Gemma34

Avui t'he enyora't d'una manera molt especial. Sé de sobres que la resta dels meus dies hi hauran d'altres moments com aquest. On les paraules quedaran en el aire, flotant en l'espai, sense que arribin a tu.
El més probable és què a tu també et passi el mateix que a mi. Si més no, m'agrada pensar així. Sé del cert que la nostre història no ha estat com qualsevol altre, i això ens ha marcat per sempre.
Avui t'he enyora't... Què fàcil seria trucar-te i fer-t'ho saber, però saps que no puc. Vaig fer un pacte amb mi mateixa i no el puc trencar. Per molt que desitgi comunicar-te el que sento m'ho hauré de guardar. Dins meu hi ha una lluita constant. Vaig tancar el meu cor amb pany i clau i el tinc presoner. No volia que s'escapés. Sabia que si fugia tornaria a tu sense miraments. No volia deixar que prengués el vol, ja que al fer-ho s'estavellaria contra una paret. Una paret feta del no rés. Invisible a la vista però sòlid com el vidre. Per què ens vam anar construint aquell mur que ara ens aïlla? Qui va començar a edificar-lo? Si sabés com... el destruiria ara mateix. Crec que avui tinc prou força com per enderrocar-lo. Però no estic segura si m'ajudaries a ensorrar-lo. Tots dos el faríem fonedís?
T'envio aquesta carta per fer-te saber que el meu cor ha fugit de mi. No li agradava sentir-se presoner. Hi ha fugit!
T'escric per advertir-te que anirà a retrobar-te. No deixis que entri a la teva casa. Barra les finestres. Tanca la porta amb pany. I no l'escoltis quan a través dels vidres el sentis somicar.
El meu cor creu que el seu lloc és estar a prop teu. Jo ja he intentat d'explicar-li que no pot ser. Que res seria com abans.
Es molt vulnerable, per tant, no li donis falses esperances. Sigues sincer i digues-li que ja no es possible. Digues-li que el que senties s'ha fos. Digues-li la veritat i veuràs com de seguida recula del teu costat.



Comentaris

  • En la línia[Ofensiu]
    foster | 05-09-2005

    de l'altre però diria que millor. En incorporar la personificació del cor com a ens autònom obres força possibilitats interpretatives. Aquesta dualitat tan comú entre el cor i la ment, de fet entre el cor i el cap, té tantes variants com persones existeixen, i tantes formes de resoldre's com grans de sorra hi ha a la platja. Però tu has sabut trobar el denominador comú i expressar-lo amb paraules encertades i molt sentiment.
    foster

  • Precios![Ofensiu]
    Guspira | 28-06-2005 | Valoració: 10

    Ei m'ha agradat molt aquest relat! Potser perque en part m'hi sento identificat!
    I és que quan hem estimat tant a una persona no podem evitar que arribin dies en que l'enyorança ens absorveix, dies en que la trucariem i li diriem moltes coses, el desig de tornar a sentir la seva veu, les seves paraules... el cor ens empeny a fer-ho i la ment fica barreres, però sempre escapa, no podem retenir dins aquests sentiments com si no existisin, i quan apareixen aflora la llàgrima, el record i l'amor que sempre hi és.
    Els murs... és difícil concretar el dia que va començar a axecar-se en una relació... però un cop fet... costa... costa molt "fer-lo fonedís"...
    Però en una cosa crec... i és que si hi ha voluntat per part de dues persones que s'han estimat tant, es pot fer reneixer aquell sentiment, les coses no podran ser com abans... seran diferents... i potser millors...
    Et seguiré llegint!
    Una abraçada!
    GuSPIRA