La VIDA: Un mar de dubtes.

Un relat de: kispar fidu

A vegades em sento immers en un mar de dubtes, on els meus pensaments volten sense un destí fix, les idees es difonen i no tinc res clar. Sento que la meva vida no té un objectiu on arribar, que les coses sorgeixen per inèrcia, però sense un motiu concret. Que els pensaments es repeteixen sense trobar una solució i noves idees sorgeixen augmentant la meva confusió. No sabria explicar que és el que espero de la vida, de moment, simplement visc, i intento que cada moment de la meva existència sigui el més satisfactori possible, i n'obtingui el màxim profit.

Penso que les persones estem fetes per un destí comú que divergeix en diverses i infinites sortides, on cadascú sembla tenir un objectiu diferent al dels altres, però en definitiva tots venim a fer el mateix : apareixem sense saber perquè ni desitjar-ho tan sols, en un món on tothom va a la seva i cadascú busca una sortida als seus problemes, i anem avançant pel nostre camí intentant escollir els millors trencalls que ens condueixin al final de la nostra trajectòria, contents del nostre pas per aquest món.

Em sorprèn que certes persones tinguin les idees tan clares. Jo visc en un mar de dubtes, on cada dia m'apareix una nova incògnita. Hi ha persones que sempre estan, o almenys es veuen, segures de si mateixes. No és que jo no em senti segura de mi, però sovint dubto de les meves creences, qui sap si estem equivocats o si ens trobem en el bon camí. Crec que no hi ha unes pautes fixades que indiquin el que està bé i el que no, tot i que has d'actuar sense ofendre ni ferir als demés i intentant sentir-te a gust amb tu mateix.

Comentaris

  • Un cop més m'identifico en el teu relat[Ofensiu]
    somriure_90 | 20-05-2006 | Valoració: 10

    Jo penso que el destí és el que fa que pensem en ell mateix. Crec que tothom se sent així i/o es planteja aquestes coses moltes vegades, i crec que la gent, de la que parles que es veu tant segura, és la gent més insegura, que es posa una "màscara" per disimular la seva inseguretat.
    Felicitats
    Una abraçada

  • COMENT[Ofensiu]
    Llibre | 18-07-2005

    Certament, la premissa de la qual parteix aquest relat és, penso jo, comuna per a moltes persones: la vida és un mar de dubtes.

    Sovint trobem gent que se sent molt segura d'ella mateixa, però no per això tenen la veritat absoluta. Perquè... qui coneix realment el sentit de la vida?

    El que planteges en aquest relat és una reflexió acurada que tots, o gairebé tots, ens hem fet en algun moment.

    Potser caldria, ben mirat, plantejar-nos-ho més sovint i intentar cercar respostes.

    LLIBRE

  • Vida.[Ofensiu]
    George Brown | 27-04-2005

    Bona reflexió.
    Personalment crec que sempre hem de dubtar, la vida és dubte, incertesa, si tot estigues prèviament planificat, quina gràcia tindria viure?... la vida és emoció, i aquesta està dins de cadascun dels ‘trencalls' que escollim o deixem enrere.
    Tens tota la raó, la gent apareix i desapareix, així com nosaltres, l'únic que hem de fer és aprofitar aquest moment de vida, i gaudir-la... que és massa curta, i estic segur que quan arribem a gaudir-la en tota la seva plenitud, ja serà hora de tocar el dos...
    M'ha agradat molt que m'hagis fet pensar durant una estoneta sobre la vida i els seus dubtes... de tant en tant està bé sortir una mica de la rutina i filosofar una xic...

    una abraçada,
    Jordi.

l´Autor

Foto de perfil de kispar fidu

kispar fidu

133 Relats

861 Comentaris

211053 Lectures

Valoració de l'autor: 9.59

Biografia:
si vols descobrir, reCREA


De l'1 d'abril del 86. Sant Quirze(nca) del Vallès.


Escric per a teixir teranyines d'entortolligades paraules, i per a extreure què penso i sento quan sembla l'única manera.


Jo? esperit lliure, ànima catalana, cabreta biciada, somiadora, lluitadora, ment incansable, cul inquiet (i cap), ànima voladora, emprenedora, apassionada de l'art, i... deixeu-m'ho dir... poeta (a petits passos, però constants, formant-se).


kispar què? KISPAR FIDU
Gemma Gelabert Gonzalo