La Malena i els boxers

Un relat de: mjesus

La Roser i en Joan eren una parella estable, amb un estatus alt i amb una idea de la moral sense gaire excentricitats. Tot era perfecte, tret d'un detall: la Roser col·leccionava boxers!. Era una obsessió malaltissa -una afecció perversa que la feia sentir viva- Aproximadament cada quinze dies en comprava un, de marques i colors diferents: llisos o estampats. A en Joan se li feia estrany això d'estrenar-ne tant sovint.

-Roser, has vist aquells boxers amb dibuixos de margarides?

-"Carinyo", no ho sé!,… l'assistenta sempre fa desaparèixer roba, ja ho saps, no pateixis ja en compraré uns d'iguals, d'acord? -tota tendre aclucant els ulls-;)

Tot rutllava, a la Roser se li va acudir un nou amagatall per als boxers: sota el coixí. De moment ningú ho havia descobert, era prou enginyosa.

La Malena, netejava com cada dia, al dormitori sempre s'hi encantava. Aquell dia va trobar uns boxers negres sota el coixí de la Roser, -ho va trobar estrambòtic- .Al mirar-los, va recordar el seu noi de Cuba, els va olorar i… mm...mm, es va sentir excitada. Només de jugar amb aquells boxers, el seu sexe regalimava els elixirs del plaer. En Joan, va entrar a l'habitació -renoi, quin espectacle!-, i sense evitar-ho es va deixar seduir per aquell cos encès de desig.

Alguns dies més tard…

-Vida, saps on són aquells boxers negres? -va preguntar en Joan-
-"Carinyo"! Ja et vaig dir que l'assistenta els perdia, no te'n recordes? -;)

Comentaris

  • Una seducció i un somriure.[Ofensiu]
    escaldot | 01-02-2006 | Valoració: 9

    Estrany i seductor, erotitzant potser..
    mmm..mmm. un nou registre teu que em sorpren
    i m'agrada.
    Petons.

  • La historia m'agrada,[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 20-01-2006

    però trovo que, pot-ser, és un xic precipitada.

    Crec que, el desenllaç del relat trenca el ritme que començava a pendre i ens deixa amb les ganes de saber molt més: més de les manies de la Roser, més del novio de la Malena, més de l'escena que comença amb la trovalla dels boxers, i, sobretot, saber perquè la Roser no li dona importancia a la dessaparició dels boxers negres i perquè ne Joan demana per ells.

    Apa no en soc de curiós, jo. Però, és que m'asemblat que escrius força bè com perquè ens acavis d'explicar tota la historia.

    Anims i endavant!!!

l´Autor

Foto de perfil de mjesus

mjesus

42 Relats

245 Comentaris

64730 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
*

R en Cadena

"La senyora Unaquimera em va encadenar i jo he passat la cadena a la Sra. Baiba Liepa, al Sr. Xavier Valeri Coromí, la Sra. jacobé, el Sr. Filalici, la Sra marga i la Sra. Elvira"
Li heu d'agrair a l'EmmaThessaM!
(fes clic a la imatge i descobreix què és "R en Cadena")


Taller d'escriptura a relats en català:
Per qualsevol informació aneu a la web: http://es.geocities.com/tallerrelat





clar_lluna(arroba)yahoo.es
trasgrafica.com