Jo estic bé, gracies

Un relat de: Airin

-I com estàs?
-Com estic? Que com estic? Mira, tio... Com vols que estigui? M'has deixat per una altra, Eduard, per una altra tia... una imbècil que la única cosa que domina és el pot de la laca.. "Jo l'estimo, jo l'estimo..." em vas prometre que m'estimaries a mi, Eduard, a mi!!! On és, la teva promesa? Em vas dir que m'estimaries sempre!!! I ara em preguntes com estic? Fotuda!!! Com vols que estigui??? Fotuda i emprenyada, és clar... Si com a mínim m'haguéssis deixat per alguna que valgués més que jo... No ho sé, una advocada o una dentista... Jo que sé!!! Però una escombriaire que no medeix ni metre cinquanta i que té un cul com un paner??? Eduard, per favor... Si és que em sembla tan greu... I tu ets un gilipolles, tio, un bon gilipolles... Jo plorant cada nit i tu et deus estar follant a aquella mala puta que tens per companya... Com va ser capaç? Eh? Digues... Perquè és una mala puta, Eduard, no m'ho negaràs... Una puta... I tu... ja no diguem, de tu... Tu ets un... Bah! tu estàs com...
-No. No, jo estic bé, gràcies.

Comentaris

  • Elektra | 05-04-2005 | Valoració: 10

    Ei noia! t'ho havia de dir. M'encanta, i cada vegada que el llegeixo igual, em moro de ganes per arribar al final. Felicitats per aconseguir que gent com jo ens continuin impactant tant les mateixes coses de la vida, la quotidionitat... Tant de bo jo tingués algun relat així (Electra), de devó, de tot cor.

    Ets una Irene llunyana. Alguna vegada ens hem vist.

    Moltíssims petons i abraçades

  • El esperat comentari ! jejeje per la Júlia.[Ofensiu]
    coolgirl | 06-03-2005 | Valoració: 7

    Eis noia! Aquest relat que has fet resulta molt imactant ja que és molt fred. Però sens dubte resaltes de manera molt encertada com son les relacions de parella; nja que sempre hi ha un que pateix més que l'altre i també reflexa la sang freda de l' Eduard cap a la seva ex nòvia en la última frase del relat. Només dir que m' agrada molt com escrius, sobretot si són textos així d' aquest tipus i t' animo a que segueixis fent- ho xq poguem gaudir els altres d' allò que tu escrius. Vinga noia un petó. Adéu.

  • Ai, Júlia![Ofensiu]
    rnbonet | 15-02-2005 | Valoració: 8

    ... O Irene... Tant s'hi val? O no?
    El text m'ha semblat idoni, visceral, carismàtic, bestial... Si no és autobiogràfic... Que això no és literatura, diuen.
    Amb qualque error ortogràfic: accentuació, apòstrof article davant "u" tònica... Però bé. Només tens disset anys...
    Avant. Salut i rebolica!!

Valoració mitja: 8.5