instant distant

Un relat de: fadeta

No se com descriure, però al mateix temps que et senc a prop, et note distant. Ho se. Estàs cansada. No tens ganes ni de riure, jo tampoc, no se que fer. Vull que continues rient, però tot el que faig, s'esvaeix, com quan les ones de la mar trenquen amb l'arena. Els meus gestos desapareixen, i al teu rostre no veig reflexat cap d'ells.
Que vols que et diga? sols has de dir-me les paraules oportunes, i jo te les diré a cau d'orella.
Fes-me feliç, deixa'm veure't feliç, i després pega un crit, pe`ro no crides, que siga el teu rostre qui em deixe ser feliç.
Fes que la meua pell s'eriçe amb el sentir de la teua pell, i que dels meus ulls brollen gotes d'aigua que més tard, eixugarà la meua camisa. Deixa que et lleve la teua. Deixa'm contemplar el paradís ocult, trasllada'm a mil mons, deixa'm descobrir noves sensacions, fes-me vibrar. Deixa de plorar, i s continues fen-ho, fes-ho damunt meu, com si fos una lleu pluja, vull sentir-te. D'alguna de les maneres vull sentir-te!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de fadeta

fadeta

15 Relats

5 Comentaris

14492 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
des de fa un temps a d'ara m'he decidt a mostrar alló que escric.
Escric per evadir-me, perquè a voltes les coses queden millor escrites que dites, perquè crec que sóc realment jo, al 100%...
perquè mai ho havia compartit¿? ni ho creia necessari, ni pensava que agradaría... però un dia, algú va vindré a visitar-me, em digué alguna cosa a cau d'orella, i em va fer iniciar-me...
nose on estas, no se qui ets, però, MOLTES GRÀCIES!