a tu, germana

Un relat de: fadeta

Baixaria la lluna per poder vore't feliç, abraçaria el sol per poder vore't contenta, pintaria el cel del blau mes intens poder veure eixe somriure, que des del primer moment que et vaig conèixer i que et vaig vore, mai s'ha perdut al teu rostre.
Intente buscar una llum en aquest camí pel que vaig sense direcció, però no puc, i sé que l'he de trobar. he de trobar eixe raig de sol, de llum, que ilumine el meu camí, i que així tú quan dessitges fer-lo, el trobes clar.
No vull marcar-te directrius, ni tampoc demanar-te que fages el que jo mai he fet, sols vull fer-te veure que açó és sols un paronet, que tot seguirà endavant, i que si mai ho has fet, ha sigut perque algú ho ha fet per tú. Ara t'has fet gran, encara que em coste d'assimilar, ara ets tu qui mana, i si veus les coses negres, intenta fer-les grises, una volta fetes grises, t'asegure que la resta ve sol, els colors ompliran la teva vida.
Ja voràs com eixe blau intens del que et parle, serà el teu sostre, serà el teu cel, i contagiarà tot el teu esperit, tota la teva ànima.
Vull veure't feliç. Sóc feliç quan puc abraçar-te, sóc feliç per poder tindre't al meu costat, per poder parlar amb tu, i que malgrat la diferencia d'edat, saps que et dic, quan et parle d'estimar.
Una paraula teva, dura a la meua ment eternament, no puc oblidar alló que em vas dir, no puc oblidar, alló que sempre em dius, no puc deixar de pensar que vas a dir-me, com vas a somriure, o quina mirada espere trobar als teus ulls.
Em veig reflexada, i voldria que en mi, et reflexares tu. Ets un espill clar, pur, i cristalí, sense cap taca. Neta, valenta i contenta.
Ai xiconeta meua!! si sapieres les hores que he pensat en tu!!si conegueres les voltes que he parlat en tu!!! i si conegueren les voltes que hem disfrutat juntes, abraçades, parlant, o simplement fent-nos pesigolles...
Vas ser el millor regal que se ben cert, que mai em podran fer a la vida. Vas ser com l'arc de sant martí en un dia de plutja, com la brisa del mar en un dia de boira, vas ser, per a mi, la felicitat.
Vaig apendre a disfrutar de la vida, de la teva companyia, de la dels altres, de la de tots. Vaig apendre a ser més sensible,a tindre els braços oberts, ben oberts, per rebre tots els abraços que em poden donar. Vaig apendre a abraçar, abraçan-te a tu, i a besar.
Recorde, que quan ploraves, plorava jo, no volia veure't trista, volia jugar amb tu. Agafava la roba de les meves nines, i et vestia a tu, i les teves ninetes dels ulls, si que eren tot un joc, un joc on podia pasar-me hores i hores jugant. No em canse de mirar-te, de mimar-te de parlar-te i de tapar-te.
Si et molesta el sol, seré jo qui et tape, si et molesta l'aigua, seré jo qui em banye. Si la distancia allunya però no fa oblidar, les adversitats et fan tremolar, pero no em fan parar, i si tú no m'ho demanes, jo continuaré avançant, vaig a continuar endavant, i si necessites d'una mà, saps que la meva, mai et fallarà...
T'estime!

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de fadeta

fadeta

15 Relats

5 Comentaris

14488 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
des de fa un temps a d'ara m'he decidt a mostrar alló que escric.
Escric per evadir-me, perquè a voltes les coses queden millor escrites que dites, perquè crec que sóc realment jo, al 100%...
perquè mai ho havia compartit¿? ni ho creia necessari, ni pensava que agradaría... però un dia, algú va vindré a visitar-me, em digué alguna cosa a cau d'orella, i em va fer iniciar-me...
nose on estas, no se qui ets, però, MOLTES GRÀCIES!