I què és?

Un relat de: joomateixaaa
És una cosa que no es pot explicar. Per més que ho intentis, ho saps, només quan ho tens al davant. De sobte mires al teu voltant i els ulls només veuen un retrat. Què ha passat? Tots els capítols que hem anat vivint han anat marxant. Tan sols un encant s’ha quedat.

Maleït sentiment de misèria, misericòrdia i innocència. Traieu-me d’aquesta maledicció. Només malpensa, no reflexiona. No serveix de res no pensar-hi o distreure’s amb volàtils afectes: ens traicionen. El desig, el sacrifici, la voluntat la valentia d’haver-ho donat tot... D’això ningú ens n’allunya, ningú és prou fort per defugir del record i voler abstenir-se’n: d’aquell valor de voler viure, de voler volar, de poder lluitar.

Lentament, com exhalen les fulles caduques mires al passat i, si t’atreveixes, escoltes el teu cor, ho sabia des del principi però mai se’n va adonar. Fins que va ser tard, però, encara és tard? Tant de bo que demà ens despertem i ho puguem tornar a intentar. La manera com et fa sentir és la sensació més especial que un ésser hagi pogut tastar. Baconades... La vida només fa mal.

I seguim, això sempre, sempre seguim. Tant de bo poder dedicar-te més paraules però els sentits se’m paren en pensar-te. La vida t’ha portat com a lliçó per aprendre, no per viure’t.
Demà, veurem què passa, no hi ha res a fer, només anar fent. Però, i tu, com estàs?

Comentaris

  • FORA DE CONCURS[Ofensiu]

    Bondia.
    Vas clicar la pestanya del concurs en enviar el teu relat a publicar, i el relat no està enfocat al tema d'aquest mes. La temàtica general fa referència a la SORT, i aquest mes al tema «El gat negre».

    Si has clicat per error la pestanya del concurs, et demanem que miris d'evitar tornar a fer-ho, ja que ens fa anar malament a la gent que controlem els relats a concurs.


    Gràcies per la teva comprensió, i si vols participar, esperem un relat que s'avingui a les bases. Tens l'accés a les bases a la pestanya lateral esquerra de la pàgina d'inici.

    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats