Fil de seda teixit

Un relat de: Tina

Fil de seda teixit entre la cortina escric

És mitjanit cansada i estirada al llit, serena , no puc dormir, l'alçada del pis veu el cel obert, sense estels, cel ras amb només el rètol de la Chrysler ; allà enganxat a la persiana del balcó!... Entre tant espero m'arribi el son, somnio i imagino desperta... , I ja...a les dotze i un minut, s'apaguen els llums...és l'instant.... i el teu somriure ve a mi, poc a poquet, sense dir res sense tocar ni fer res.

Amb els ulls mig tancats, de repent, s'escola per entremig de la cortina;- "fil de seda, seda "ultravioleta", fil somrient, fil conductor", penetra entremig de la persiana dins l'habitació un raig de lluna plena, és la teva brillant mirada de fil de seda, fil de setí, fil seductor!... em condueix per tots els meus racons; - fil de seda, fil harmoniós.

Havia posat la ràdio sobre el coixí, però la tanco l'aparto i cau sota el llit, el teu fil de to vibrant , fil humit teixit carinyosament, el danso sensualment... de fil temptador, però, pur i transparent....i l'invento...

"Fil de seda calentet de gust saladet", "fil que no es trenca"; si tu em deixes "fil de seda" jo t'agafo i cuidadosament, i al teu ritme el ressegueixo, . Fil suau lluminós que sensiblement em transporta i els sentits tremolosos que volen deixar fluir donar-te a compartir i correspondre't amb el mateix que jo percebo.


Fil de seda teixit...mentre la nit dorm, t'escric.


TINA

Comentaris

  • !Et seguire llegint.[Ofensiu]
    jos monts | 17-10-2008 | Valoració: 9

    El fil de seda que no és trenqui, i que segueixis escrivint, que ho fas bé.

  • EI, MOLT BÉ![Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 16-10-2008 | Valoració: 9

    Una devoció a la lluna plasmada en aquest poema, poema de nit, que fa bonic, que omple el teu espai, que t'acompanya, que et fa costat, que es important, per això es de seda, un teixit esquisit. Estic encantada d'haver-te trobat a relats, tu segueix escrivint i jo et seguiré llegint.