Festes de Nadal per a solitaris, nostàlgics i amargats.

Un relat de: Joan Colom
¡Tant de bo hi hagués un calendari vital alternatiu en què, darrera del full "24 de desembre", ja aparegués el "7 de gener" del nou any!

Comentaris

  • Respostes:[Ofensiu]
    Joan Colom | 27-12-2017

    A Sr. Garcia li recordaria que el dia dels Sants Innocents (de la llufa, de la burla fàcil, etc.), per obra i gràcia de la capacitat que tenen les celebracions USA de generar comportaments mimètics arreu del món, ja ha passat del 18 de desembre a una data indeterminada que enguany ha caigut en 24 de novembre: vols més presa de pèl que això del Black Friday?

    A Nil de Castell Ruf li diria que una cosa és quedar-se sol quan un ho desitja i un altre, de ben diferent, quedar-se sol senzillament perquè tots els éssers estimats amb qui havies celebrat nadals s'han anat quedant pel camí. Quant a aquells nadals amb els pares, fas bé en evocar-los i sentir-te reconfortat tot i que que ja pertanyin al passat, perquè efectivament és llei de vida. El que ens diferencia és que tu ets de la confraria del got mig ple i jo de la del got mig buit: si el meu metabolisme m'ho permetés. no me n'aniria a París ni a cap altre lloc del món; em quedaria a casa, m'arrauliria en el llit i entraria en hibernació fins passat Reis.

  • Nadal[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 25-12-2017 | Valoració: 10

    Doncs jo la nit de Nadal no la celebro i com tampoc tinc sogra castellana... Demà, dia de Nadal ho passaré a ca ma germana i el dia de Sant Esteve o segon dia de Nadal a casa sol altra cop. I la mar de content i feliç. Això si, si tingués calés me n'aniria a escampar la boira a Paris.
    Una cosa si que m'agradaria: tornar a celebrar el Nadal amb els pares, tot i que, ara, ho recordo amb alegrança i acceptació. Ja he passat per tota aquesta bona experiència i això em conforta i em fa no sentir-me ni nostàlgic ni amargat. és la vida. El teu micro relat, ras i curt palesa aquest quests sentiments...

  • N'hi hauria prou...[Ofensiu]
    SrGarcia | 23-12-2017

    N'hi hauria prou amb que passés del 25 al 28, dia dels sant innocents.