Fel·lació

Un relat de: laieta

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Trec la llengua i llepo lentament. Començo per la punta i vaig vorejant a poc a poc. Et miro la cara, vull veure quines sensacions et provoca. Llavors obro els llavis i deixo que entri una mica dins la boca. Però només una mica, just que notis escalfor. Faig una mica de pressió amb els llavis. Sé que necessites el contacte de la meva llengua, però t'estic fent patir. Els llavis recorren tot el membre, de dalt a baix, fent petits petons i carícies. Tu et vas fonent nomes de sentir-me tan a prop. Ja no aguanto més i trec la llengua, que faci corriols de saliva, que degusti els teus plecs. Tot molt suau, dolcet, que vegis que estic mimosa. M'agafes fort pels rinxols, vols que acceleri. No sé si es que estàs molt a punt o que t'estàs adormint. M'empasso el membre amb golafreria, tu encara estàs arropenjat a la paret, l'aigua continua caient, tanques els ulls, notes la llengua com no es deixa cap racó, tot ho llepa, arriba a tot arreu, es recrea una estona en la punta, allí on ja comencen a sortir els teus sucs, aquells del principi que fan tornar-me boja a l'instant. Ara ja m'he embalat i no hi ha qui ho aturi. Fa molt temps que espero el moment de poder fer-te una mamada com deu mana i ara no deixaré que res m'aturi, tot ha de ser meu, fins l'ultima gota. Si, agafa'm fort la mà, apropa-te-la al teu pit, fes-me sentir el teu batec. Crida, que jo noti que estàs boig de plaer...

Comentaris

  • has creat una màquina...[Ofensiu]
    Sardaukar | 12-09-2007

    ... de dutxes d'aigua freda xD
    buf
    pq no et llegeixes el meu de 'a l'ampit' a veure si t'agrada hehe

    ah! només suggerir que algun salt de línia hi aniria molt bé :)

  • uy uy uy ....[Ofensiu]
    cricri | 11-05-2007

    vaja vaja, quina imaginació més desbordant. No t'imagines el que m'agradaria a mi viure una cosa així ... je je je.

  • De vegades hi ha coses que'm sorprenen!![Ofensiu]
    Angel Negre | 26-04-2007 | Valoració: 10

    D'acord es un relat eròtic fins el moll de l'os, però cent trenta set lectures i només un comentari.
    Particularment crec que es un relat molt bo, no fereix cap sensibilitat explicant una part molt intima de l'acte sexual entre dos persones, que millor manera.
    Per altra banda el llenguatge que fas servir, es pla, net i sense embuts, fins i tot podria ser didàctic.
    Per tant felicitats laieta, no sempre la prosa i fins i tot la poesia te que ser cargolada i amb diferents interpretacions depenent de l'estat d'ànim del lector.

    Segueix així amb aquesta claredat.

    Una abraçada

    gege

  • Te'n has sortit molt be!!![Ofensiu]
    NASIO | 25-04-2007 | Valoració: 10

    És molt dificil fer el que tu has fet. Parlar d'un assumpte tan escabrós sense que semble groller. Per això el 10. I a més a més, perquè ara em caldra una bona dutxa amb aigua freda.

    Gràcies per fer-me passar una bona estoneta!

Valoració mitja: 10