FELICITACIO PEL 2012

Un relat de: Gemma Matas Gustems

Tant el Miquel com jo us desitgem pel any que estem apunt de començar els millors auguris i que en acabar el 2012 i començar el 2013 ens podem tornar a enviar un desitj com aquest, amb bona salut i sense haver passat masses patiments de butxaca veient la perspectiva que tenim al davant.

Bon any amics.

Miquel i Gemma

Comentaris

  • gràcies gemma per...[Ofensiu]
    joandemataro | 02-01-2012 | Valoració: 10

    per les teves amables paraules ...

    i seguim compartint la nostra afició, passió, a RC

    fins aviat, una abraçadeta
    joan

  • Bon any també![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 01-01-2012

    Gemma, que el 2012 sigui un any ple de serenitat, bon humor, salut, tendresa i bona companyia. He vist que tens una bona família, que ets de Sabadell (hi tinc bons amics per aquí), d'on guardo un especial i bon record de la Biblioteca Vapor Badia, on vaig presentar el meu segon llibre l'any passat. Una forta abraçada, a continuar llegint, a continuar escrivint i a continuar comentant-nos. Siau!

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Gemma Matas Gustems

Gemma Matas Gustems

73 Relats

411 Comentaris

89254 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Com m’imagino que tots els que som relataires, m’agrada molt escriure, cada vegada més i valoro molt els comentaris que vaig rebent.

​L'opinió del companys ajuda a anar aprenent, a corregir errades de narrativa on et pots haver confós, a reflexionar i a desenvolupar la imaginació, així com també és molt interessant llegir relats que vas trobant aquí i allà, anar ampliant el cercle de coneixença de relataires i descobrir cada cop més el gran món ​que ens ofereix​ la literatura.

Estic molt contenta de formar part de RELATS EN CATALÀ, crec que és una web molt important per tots els que ens agrada escriure i que no ho fem per l’afany material de guanyar-hi diners.

Us passo el meu correu per si algú de vosaltres vol tenir un contacte més directe:

gemmamatas.50@gmail.com

També us passo el meu bloc, molt senzill, però és on vaig reunint tots els meus escrits, siguin els passats a RC o d'altres.​

http://gemmamatas.blogspot.com