Feina digna

Un relat de: Tiamat

Doncs jo crec que és una feina tan digna com qualsevol altra. És cert que, durant alguns períodes, no ingresses un duro, això va com va... però si dediques bona part del teu temps a la recerca exhaustiva, pots trobar-ne unes dos o tres per mes. I no val el primer que se't posi davant. Has de seguir uns criteris, de proporció, regularitat, a estones, fins i tot diria simetria, i clar, també que tinguin els elements clau que els identifiquin. Barba, bastó, bé, això és diferent per tots. I no, realment no crec que enganyi la gent, jo els hi ensenyo, ho faig públic, i llavors, considero que cada persona és prou assenyada com per considerar si allò que li mostro és veritable o una pura estafa, i quin preu estan disposades a pagar. Que consti que, cap dels meus productes, els he fabricat amb la intenció prèvia que es transformin en objectes per vendre. Llavors, la meva recerca perdria el sentit, el significat, sap? I en aquest cas, potser sí que els estaria enredant. Però fixi's, aquest mes, sense anar més lluny, he trobat, podríem dir per atzar -ja que la meva feina, no pot prescindir d'aquest-, la cara de Santa Magdalena a un croissant, el dit de la Verge Maria a la portada d'un llibre de matemàtiques, i la cara de Crist a la porta de fusta d'una biblioteca. Els altres dos, m'ha costat més, però la cara de Santa Magdalena, l'he subhastat i n'he tret un bon feix de bitllets.

Comentaris

  • Hola![Ofensiu]
    Ze Pequeño | 19-10-2005

    Felicitats per l'aniversari!!

    Avui t'ompliràs de comentaris, eh? M'ha encantat aquest relat. Trobo que està molt ben escrit, i la història manté el misteri fins el final.

    Final que, per cert, mereix un aplaudiment ben gran!!

    M'ha encantat!

    Una abraçada guapa, i a gaudir del dia!

    Salz.

  • Un escrit impecable...[Ofensiu]
    Carme Cabús | 16-10-2005

    ...com sempre són els teus. Interessant, amè, polit, just al gra i al final impactant.
    Satisfà plenament l'espectativa que obre.

    Crec que el teu treball és admirable.

    Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Tiamat

Tiamat

321 Relats

1499 Comentaris

681536 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
també al bloc d'europa de l'est
transiberia.blogspot.com,
a la revista
Revista Est'
i al mail
tiamat_relats@yahoo.es

Laura Bohigas, del 85. He estudiat filologia eslava i, en el meu temps lliure, viatjo als Balcans. Visc a Barcelona, però no en sóc. I més coses, però en l'essencial, poc més

Entre els 19 i els 22 anys vaig escriure 321 coses i les vaig anar penjant aquí. Ara m'he calmat i escric de tant en tant, però no ho penjo aquí. Llegeixo molt.