Estimada Su....

Un relat de: Monlix

Estimada su,
finalment som divendres.... a les portes d´un cap de setmana... d´una setmana massa estressant, amb masses maldecaps i... necessito veure´t, desfogar-me, alliberar totes les tensions i calmarme i en això ets una bona especialista.....ens vam veure el cap de setmana passat, pero hi havia la jefa... com canvia la nostra relació quan hi és ella eh? la jefa és coneixedora i partícipe del `rollo` que ens portem pero quan hi és et mostres molt més tímida, respectuosa, i no et deixes anar de la mateixa manera... temerosa del que pugui passar, del que li pugui passar a ella, de no ferli mal....pero aprofitarem avui que plego al migdia i ella treballa per passar bona part de la tarda junts...tu...jo.... tu i jo sols.... en solitud, sota la llum d´una esplendida tarda de primavera.... preparada per posarte al màxim?

Quan et monto sempre ets una mica `remolona`, ets tímida i estàs freda... ho sé i et comprenc, sóc un bon amant i començo suaument, t´acaricio amb el tacte fetixista del cuir, poquet a poquet, amb tendresa i paciència, amb la dolçor i la complicitat del que sap que en breu et posaràs a tope, a 7000 revolucions, que començaràs a rugir, a vibrar, a desprendre escalfor i aquella olor que tant m´agrada... mmmmmm... llavors es quan estàs `que te sales`... i m´encanta.... m´encanta apretar-te i veure com respons amb força, amb fúria... com em demanes més i més, i cada cop més canya i em fas pujar la tensio i l´adrenalina... ets una fera i no en tindries mai prou, sóc jo que haig de tenir prudència, no em vull fer mal, no et vull fer mal....haig de controlar aquest teves ganes boges de marxa, si fins i tot a vegades em fas por i fas agafarme fort i ajupirme fins tocarte amb el pit.... és en aquest moment quan arribem al clímax quan sembla que ens fonem, tu... jo... tu i jo un de sol..... no existeix res, els problemes queden enrera, la ment en blanc, i només tenim davant el camí que fem plegats i els `obstacles` que anem sortejant....

M´agrada tant cuidar-te.... estar pendent de tu.... tenirte sempre brillant, plena, lubricada i en perfecte estat.... pero m´agrada molt més montarte, tenirte a sota i veure que ens compenetrem tant bé... quan jo vull canya em dones canya... quan vaig tranquil vas de tranquis...quan busco desconectar em desconectes... quan busco excitació m´excites.... hi ha molta gent que té relacions com la nostra.... amb sensacions i pensament diferents, sensació de poder, de llibertat, de força, d´aventura, de colectiu, de...i de ... hem apres i hem viscut tantes coses junts oi? Però bé... tot comença i tot acaba i ....aviat ens haurem de despedir.... em sap greu pero.... la vida és aixi! ja tenim l´ull posat en una altra nena... és del teu estil pero més gran que tu, més moderna, més potent... pero no pateixis encara tindrem temps d´escaparnos pel lluçanes, pel berguedà, i segurament una última escapada a la platja... farem una bona despedida... de moment aquesta tarda pensava portarte a fer una escapada a Puigcerdà, fer la collada de Tosses.... corba a dreta, corba a esquerra.... i gas a fondo! gas de.... Suzuki power.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer