La por vermella (IV)

Un relat de: Monlix

...fasten your seatbelts... obres els ulls i ho comprens. La Vanessa canvia la música per música vermella, un ritme de tocata per un ritme carmesí, la vestimenta clàssica, per uns shorts liles amb olor de maquillatge... unes botes fetixistes i uns llavis vermells que et tornen boig.... unes cuetes innocents i uns llavis intensament vermells.... la por desapareix i torna rapidament en format de barra de pintallavis.... pintallavis vermell... vermell de llavis sensuals de passió que t'espanten... curiosament t'espanten....

Estàs sobresaltat... el teu anonimat acariciat per uns llavis carmesí... uns llavis dolçament vermells.... els pots témer? tenies una imatge feréstega de la por, una imatge monstrual i ara en canvi.... uns llavis vermells.... quin tomb dóna tot plegat, un monstre imaginari ocult i despiatat transformat en uns llavis terriblament sensuals. On et portaràn? Perque t'has de cordar el cinturó de seguretat?..... sents un sorollet, és un mail, només hi diu "Calabria".

Ja ho tens clar... llavis vermells, calàbria i t'has de cordar un cinturó.... està claríssim, pròxim destí calàbria, sense cap mena de dubte és algu que et coneix i et coneix molt bé.... sap els destijos que et provoca la noia, els llavis vermells i... la música de saxo. Continues amb por, una dolça i exòtica por sensual al desconegut... destination unknown... quin serà el pròxim pas?

Alex Gaudino - Destination Calabria





Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer