(Èpica renaixentista-1) ESTIMADA PARELLA

Un relat de: rnbonet

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

(Èpica renaixentista-1) ESTIMADA PARELLA.

(On s'exposen els motius primigenis de la partició de les amèriques. O la narració d'uns fets que molt probablement tingueren lloc a l'època d'un Borja, quan els plaers de la carn eren permesos al Vaticà).

* 1er. temps. RODERIC.
Vannozza té uns pit ferms, rodons com magranes; grans, de la grandària dels melons de tot l'any; pomposos, a la fi. Supose que és eixa la raó per la qual la trobe atractiva i estimulant. No sé per què, cada vegada que la veig se'm planta la verga. I això és bo, perquè, per una banda, m'aparta dels meus afers endimoniats, en aquesta cort i les altres; per altra banda, em referma en la meua aficció als assumptes del llit. Que no és tot gitar-se i alçar-se. Recorde la primera vegada, al convit aquell que m'ha portat tants maldecaps i tantes reprobacions. Només, però, des del moment que li vaig dipositar la mà al genoll, sense cap escarot per la seua part, que em donà els ànims i coratge suficient per arribar més amunt, a poc a poc, al lloc on s'uneixen les cuixes al cos, hi vaig descobrir el seu bosc intens, rull i espès; i, més avall, un trau humit, tendre, delitós, sublim, al qual m'hi vaig delectar, acaronant primerament els flocs externs, introduint l'anular, amb polze i índex juganers a la pepiteta encantadora, el botonet plaent. Ella, ho recorde ben bé, amb precaució, anava separant les cames, moment aprofitat per mi per posar-li al dintre, amb creixent ansietat, els dos dits més llargs de la mà esquerre. Tot de sobte, alterats els ànims, i amb una excusa qualsevol de cadascú, en aixecàrem de la taula i ens reunírem a la cambra dormitori primera que trobàrem. Amb roba, ella es va obrir de cames, va alçar els genolls arran de pits i em va dir:
-Roderic, eminentíssima, ataqueu!
Així, sense excessives cerimònies. I així, sense contemplacions, de colp, vaig introduir el meu membre al seu. Recorde, ara, i els tinc sempre a la memòria, com els seus pits se n'eixiren i ballaven a cada empenta, giravoltant a cada sacsejada, movent-se a cada moviment meu, amb els pessons erectes. A la fi, quedaren quiets, magnífics. Talment com cúpules catedralícies. Així començà tot entre nosaltres.

* 2on. Temps. VANNOZZA
-Besa'm!- diu Roderic aquella primera vegada, després de veure'm inundada pel seu calent líquid.
Jo, de debò, no sé si interprete bé la frase. Amb una mà, li sopese les boles, enormes, -comparades amb les del meu marit-; amb l'altra, li agafe la ferramenta i jugue uns moments amb el fal·lus palpitant, encara. Mirant el gest que fa, veig que no li desagrada. Ràpidament, el seu instrument, calent i gros, es trempa. Mira cap amunt, com fa uns moments abans he alçat jo la meua cara per retrobar la seua. Jugue amb ell, el descapolle. La meu mà puja i abaixa, acaronant la pell i el gla. Conec el que s'ha de fer. Sent un so gutural. Li agrada, i gaudeix. Millor, ja és meu! El subjecte amb més força, m'acunce en la carícia. Faig els moviments més lents, més prolongats, al mateix temps que hi acoste els llavis. Una xuclada intensa al capoll rogenc, tot deixant-hi com lubricant una mica de saliva. Segueixo amb la boca i la mà. I de sobte, se m'acud la seua protuberància a l'entrecuix, notòria al tacte sota la taula, fa uns moments, al sopar. Un enervament m'anuncia la fi, la rendició. S'escorre llargament.



·3er. temps. NARRADOR.
Madonna Catanei, en aquell precís moment, -possiblement per manca de perspectiva, acostumada com estava al seu marit- no va calibrar la potència, l'exuberància, la fogositat de reverendíssima. Hi hagué, - ens diu la història- un tercer intent de goig satisfet, aquella primera vegada. El qual temps, per raons òbvies, pertany al narrador.
-Bo, ja està! - exclamà madonna Catanei.
-No! Ara comença tot!- digué amb un to ferm el cardenal.
I, pronunciades aquestes històriques frases, tots dos es desvestiren en un tres i no res. A continuació, Roderic va anar cap a Vannozza. Com una llepassa, es pegà al seu cos. La va besar als llavis, al coll, a la sina. Li premé els pits, li pessigà els mugrons, li gratà el cul. Mentre, aquell seu utensili -tan utilitzat fins aleshores- anava prenent força i s'arrambava al ventre de la senyora. Aquesta responia gratant l'esquena del cardenal. Diuen les cròniques que, uns moments després, la boca de monsenyor estava gairebé dins el sexe de madonna Catanei. Furgà amb la llengua, i explorà per terrenys desconeguts -que no ignorats-. En un instant determinat, Vannozza alçà les cames. Roderic endinsà l'espasa al trau, amb força; i amb insistència frenètica, endins i afora. Dit amb paraules actuals, "envestides de bou embolat, amb potència múltiple i repetida de coet d'eixides" -permeteu-me l'entrecomillat, si us plau-. Els ulls tancats de la senyora Catanei i els seus ais ofegats denoten un estat de placidesa immensa, que la seua faç jubilosa reflecteix.
I etcètera, etcètera, etcètera…

En uns segons d'aquell acte transcendent, albirant el trau aquell de la senyora Catanei, Roderic de Borja, Papa, va prendre la seua decisió.


Comentaris

  • La setmana de...[Ofensiu]
    Llibre | 14-03-2005

    COMENT

    I és que en definitiva, el món viu a instàncies del sexe, que és el motor de qualsevol esdeveniment. Hi ha qui encara defensa la teoria de l'economia com a motor de la nostra societat, però...

    És un relat curiós, perquè ens introdueixes (ja veus! començo a immergir-me en el teu argot) en un seqüència de sexe, i mentre anem llegint ens preguntem: i què tenen a veure aquí les amèriques???

    I és clar: fins que no arribem al final, no descobrim l'entrellat.

    Bo. Trenat amb meticulositat perquè cada acció aparegui just al moment precís. I aleshores, just aleshores: la decisió de Roderic.

    Salut!

    LLIBRE

l´Autor

Foto de perfil de rnbonet

rnbonet

272 Relats

1589 Comentaris

357234 Lectures

Valoració de l'autor: 9.76

Biografia:
Tururú, turrruuuurrúrúrúrú!
ES FA SABER
A TOTHOOOM
QU' AQUEST RELATAIREEE
NO S'ENFADA NI ES CABREEJAAA
PELS COMENTARIS
ADVERSOOOS
ENCARA QUEEEE
ESTIGUEN FEEEETS
AMB MALA BAVAAAA.
Tururúu!Turrurú!

*********

rnbonet ha tingut fills i ha plantat arbres. Ara, entre altres assumptes i dèries, es torba escrivint. Punt i apart. Format en llengua forastera, "por justo derecho de conquista" i "por el imperio hacia Dios" -com tots els seus congèneres a la mateixa època-, utilitza sempre per escriure aquella que li era pròpia, -és a dir, la present- per allò de la identitat i els orígens. I possiblement -caldria un psicoanàlisi seriós- per fer la guitza a la "classe dominant" del seu País. Potser. Punt i apart. Es considera agnòstic i crític, còmic i tètric, dàtil i fútil, pràctic i teòric, bàquic i anàrquic... i tots els mots plans amb titlla que vulguen vostés, i algun que altre d'esdrúixol. Quan es posa filosòfic -cosa que sol ocórrer si li toquen els testets o les barjoles- busca amb un cresol el trellat perdut per tanta gent del país, per tal de retornant-lo al seu poble -abans de fer catúfols totalment-, i veure si aquest esdevé d'una punyetera vegada un poble normal, en un país normal. S'hi cansa aviat, però. I abandona fins l'altra tocamenta. Mentrestant, ritme, paisatge i mesura. Amb qualque excès escaient, oportú. Què li anem a fer! Som de carn! Punt final.

R en Cadena


EmmaThessaM en va 'encadenar' i jo he passat la cadena a "Ada Bruguera Riera" i a "Arbequina". I a "La banyeta del badiu", i a "Biel Martí".

(descobreix què és "R en Cadena")



*¿ I si visitàreu aquest

maridatge?

Un intent de col·laboració amb gent propera. I d'RC!