Entrevista a la putonita Martines

Un relat de: pellpintada

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

El meu nom real és Margarita Pastor però sóc coneguda com la putonita Martines. Tinc seixanta anys. Medeixo metre seixanta. Tinc les cames primes i el ventre gros. Semblo una bóta de vi. Sóc puta. Abans de fer de puta feia de perruquera. Vaig deixar la perruquería perquè amb una llepada em guanyava el triple que amb una permanent. Estic parlant de fa molts anys, diria que mitjan dels seixanta. Abans de parlar del passat parlaré del present. Encara treballo, sobretot les nits del cap de setmana, i la resta de la setmana vaig fent, sobretot amb els pakistanesos. La meva especialitat són les felacions, és a dir, les mamades. Sóc conscient que com a dona ja no sóc el que havia estat. No obstant aquesta realitat inqüestionable, la meva boca conserva en essència totes les qüalitats innates per endrapar titoles. Els homes, què els importa si sóc jove o vella? El que esperen és que els hi xarrupi el garrot com el que sóc: Una puta.
La treballadora social de l'Ajuntament vol que ingressi en una residència geriàtrica del consistori. En concret: En un d'aquests "centre de dia". De cap manera vull deixar casa meva, amb tots els records que hi tinc aquí. Aquí hi he viscut sempre, i confio que també hi moriré.
Per cert, vol que li faci una mamada?
-Ostres, és que m'ha posat el caramel a la boca.

Comentaris

  • Lilith | 18-03-2007

    Amb quin tema t'has estrenat jeje Per una banda, exercir de prostituta hauria de ser tan lícit com fer-ho de maruja o de pediatra, per exemple. Per l'altre, em sembla que hi ha molta prostituta que exerceix obligada i en males condicions, cosa que la nostra societat hauria d'arreglar. Un relat cru que fa pensar. Benvingut.