El barri de la por.

Un relat de: xavier parera gutiérrez

EL BARRI DE LA POR.

-Veig que ha arribat abans de la droga.
L'home que em parlava d'aquesta seriosa manera en una fosca cambra era un altiu xinés. Jo intentava reconstruir els recents esdeveniments que m'havien portat a aquell lloc. M'havia llicenciat en Antropologia en la Facultat i, després de diversos cursos, substitucions i unes altres activitas, preparava la tesis doctoral ajudat per un important catedràtic en aquesta branca. Aleshores volia realitzar un estudi del nou barri que s'havia assentat a la ciutat prop del port. Començà amb una tenda d'articles xinesos i s'obriren més establiments com a restaurants. Preguntava als orientals sobre els costums del seu país, com s'adaptaven a la nostra cultura... No sabia que em vigilaven feia temps. Aleshores un noi em recomanà que a la tenda d'antiguitats del vell Wong-Feng trobaria més material per al meu treball. Dins del local em colpejaren el cap i després… les tenebres. Vaig despertar per explicar a l'individu la veritable història que no es va creure. Sospitava que pertanyia a la policia sota la màscara d'un estudiant. Eren decisius moments ja que m'apuntava amb una pistola. Aleshores entrà un altre xinés i xiuxiuejà unes paraules a l'oïda de l'amo.
-D'acord -digué el misteriós personatge mentre amagava la seva arma-. Ho hem comprovat. T'aconsello que no continuïs amb la tesis doctoral perquè has vist assumptes d'aquí. La teva promesa i els teus pares patirien.

Xavier Parera Gutiérrez

Comentaris

  • primer contacte[Ofensiu]
    joandemataro | 17-06-2010 | Valoració: 10

    en un flash fas un trailer d'una escena de pel.lícula...ben explicat, es fa fàcil de llegir i enganxes el lector fins el final...
    et felicito
    fins la propera
    joan

l´Autor

xavier parera gutiérrez

19 Relats

5 Comentaris

9203 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Des dels nou anys he escrit narracions i poesies. però entre el quinze i divuit anys vaig donar una espenta a aquest món literari. Ara em publiquen a les revistes Revista de la Canonja, la Crida de Cambrils i unes altres. Pertanyo a diferents cercles literaris entre els quals es troben Col.lectiu Indret i Poetes de l'Ebre. També en una altra web d'Internet, Tinetbibilioteca, em publiquen les narracions llargues o breus novel.les que m'han rebutjat en editorials. Abans he col.laborat en Arrels, Tarragona nostra, l'Espineta de Tarragona, el Diari de Tarragona, i fora de Catalunya a la revista Weird Tales de Lhork de Madrid. M'han publicat dos llibres de novel.la i narracions sota els títols de Imperatrix Romae i altres narracions i Código Aventura.
El meu gènere cavalca entre l'aventura medieval o oriental , el Romanticisme, el misteri, la intriga, el terror, temes policíacs, ciència ficció, novel.la històrica i fins i tot l'erotisme. Estimo escriure com estimo la Natura perque és una part important de la meva vida.