RAPSÒDIA DE TERROR NUM. 4. ELS PANTANS DE LA POR.

Un relat de: xavier parera gutiérrez

RAPSÒDIA DE TERROR NUM. 4.

ELS PANTANS DE LA POR

-No podem seguir així. Hem de trobar al nostre company.
D'aquesta manera parlava el Cap d'Estudis a la Facultat d'Història davant dels presents en aquella discutida reunió. L'enigmàtica desaparició de l'antropòleg Cabcés provocà certs problemes a determinats cercles d'amistats i em demanaren com a substitut d'ell a les classes que marxés a la recerca d'un home vell que s'havia perdut en uns perillosos pantans de Florida per reunir espantoses llegendes en el seu futur llibre. De fet una vegada vaig veure els primers esborranys al seu despatx que rebien el nom de "El tambors de la por".
Aviat un ràpid avió em portà a aquell lloc d'espessa boira, amuntegats juncs, herba, petites llacunes i el risc de ser picat pels mosquits o mossegat per les verinoses serps. Aleshores vaig escoltar el rítmic so d'un "Tam, tam" que augmentava mentre m'aproprava a unes cabanes. Els habitants de raça negre marxaren del petit poblat quan veiren la presència d'un estranger blanc. Aleshores d'una misteriosa barraca, envoltada de cranis, sortiren un home negre i una bonica mulata. El personatge es digué que era el bruixot de la regió, un individu que la pacífica gent temia amb raó. Mentre parlàvem, l'esmentada noia dansava sota la melodia del "Tam, tam" i el màgic contestà les meves preguntes.
-Sabem el veritable motiu de la teva visita -s'explicà ell-. Malauradament el teu professor no tornarà perquè quan investigava els nostres costums ens enfadàrem. Contempla aquell mur de vegetació! Què veus?
Aleshores de les fosques fulles sortí un deforme i trontollant cos amb el rostre del pobre doctor Cabcés. Espantat per l'horrible criatura, vaig fugir de la regió per tornar a Catalunya. A la Facultat vaig dir que la pista del professor s'havia perdut als pantans perquè si comentava la veritable versió acabaria tancat en un manicomi. Però per les nits en sovints malsons em castiga l'insistent « Tam, tam. »

Xavier Parera Gutiérrez

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

xavier parera gutiérrez

19 Relats

5 Comentaris

9154 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Des dels nou anys he escrit narracions i poesies. però entre el quinze i divuit anys vaig donar una espenta a aquest món literari. Ara em publiquen a les revistes Revista de la Canonja, la Crida de Cambrils i unes altres. Pertanyo a diferents cercles literaris entre els quals es troben Col.lectiu Indret i Poetes de l'Ebre. També en una altra web d'Internet, Tinetbibilioteca, em publiquen les narracions llargues o breus novel.les que m'han rebutjat en editorials. Abans he col.laborat en Arrels, Tarragona nostra, l'Espineta de Tarragona, el Diari de Tarragona, i fora de Catalunya a la revista Weird Tales de Lhork de Madrid. M'han publicat dos llibres de novel.la i narracions sota els títols de Imperatrix Romae i altres narracions i Código Aventura.
El meu gènere cavalca entre l'aventura medieval o oriental , el Romanticisme, el misteri, la intriga, el terror, temes policíacs, ciència ficció, novel.la històrica i fins i tot l'erotisme. Estimo escriure com estimo la Natura perque és una part important de la meva vida.