ELS NINOTS DEL MÀGIC

Un relat de: xavier parera gutiérrez

ELS NINOTS DEL MÀGIC

Per l'any 1999 un màgic es va fer famós pels seus vells i dolents acudits i la seva col.lecció de ninots, ja que ell era un expert ventríloc. Quan es movien i parlaven, semblaven tenir vida. Els seus començaments foren breus intervencions a la TV local. Deixà bocabadat al públic. Aviat les seves interpretacions foren molt nomenades i presentà el seu propi programa a una cadena privada mentre anava a viure per les rodalies de Barcelona. Es murmurava que tenia poders i avantpassades seves foren cremades per ser bruixes per la Inquisició del segle XVI.
Una nit imità en un nou ninot a un polític i aquest home ordenà als directius que el màgic Queralt fou acomiadat. Al seu lloc posaren un estúpid Reality-Show amb un grup d'ignorants famosos i un parell de presentadors tan idiotes com el seu productor. Encara els espectadors es preguntaven quin programa era pitjor. El màgic va prometre una cruel venjança.
Arribà l'estiu i no hi havia idees, programes i notícies. De sobte una tarda un canal interrompí una pel.lícula del Far-West per difondre un avanç informatiu. Una ciutat que no esmentarè per respecte era atacada. Des de lluny es veien llargues columnes de fum. Als carrers hi havia ninots que atacaven a la gent, assaltaven botigues i en ombrívol.la comitiva es dirigien a un complexe petroquímic i a una central nuclear per posar explosius. Després digueren que només es tractava d'un muntatge i allí no havia passat res. Semblava que amagaren desagradables esdeveniments perquè la gent es callà de sobte. Jo puc afirmar que el màgic s'enfadà i amb els seus poders va fer reviure els seus ninots per destrossar la ciutat fins l'arribada de l'exèrcit. Ho repeteixo... Jo ho puc dir perquè pertanyia al servei del màgic, perquè vaig observar com els seus esclaus cobraven vida a unes cambres subterrànies i perquè vaig veure com un ninot el matava accidentalment.

Xavier Parera Gutiérrez





Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

xavier parera gutiérrez

19 Relats

5 Comentaris

9177 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Des dels nou anys he escrit narracions i poesies. però entre el quinze i divuit anys vaig donar una espenta a aquest món literari. Ara em publiquen a les revistes Revista de la Canonja, la Crida de Cambrils i unes altres. Pertanyo a diferents cercles literaris entre els quals es troben Col.lectiu Indret i Poetes de l'Ebre. També en una altra web d'Internet, Tinetbibilioteca, em publiquen les narracions llargues o breus novel.les que m'han rebutjat en editorials. Abans he col.laborat en Arrels, Tarragona nostra, l'Espineta de Tarragona, el Diari de Tarragona, i fora de Catalunya a la revista Weird Tales de Lhork de Madrid. M'han publicat dos llibres de novel.la i narracions sota els títols de Imperatrix Romae i altres narracions i Código Aventura.
El meu gènere cavalca entre l'aventura medieval o oriental , el Romanticisme, el misteri, la intriga, el terror, temes policíacs, ciència ficció, novel.la històrica i fins i tot l'erotisme. Estimo escriure com estimo la Natura perque és una part important de la meva vida.