RAPSÒDIA DE TERROR NUM. 5. VINE AMB NOSALTRES!

Un relat de: xavier parera gutiérrez

VINE AMB NOSALTRES!

Encara els esgarrifosos xiu-xiu d'aquelles paraules es convertien en un malson en la nit. Perdò... Volia dir una obssessió sense curació! Estela era una coneguda arqueòloga que vaig conèixer quan feien obres a la ciutat per construir el parking. Mentre aixecaven el vell paviment es van descobrir restes romanes i una estranya troballa que no s'esmentà mai en aquells moments ni en posteriors informes. Es veieren uns llargs túnels que podien arribar fins a uns turons. La noia se sentí fascinada per aquell important esdeveniment i fins i tot una tarda em proposà una arriscada aventura: Ser els primers en arribar fins al final i portar noves dades.
Així en endinsàrem pels passadissos. Recordo que hi havia baixrelleus amb escenes de romans en constants combats. Desembocàrem en una enorme sala d'estructura circular plena d'altars de pedra negra. Les nostres llanternes s'apagaren i, mentre les intentàvem encendre, Estela desaparegué. Vaig cridar el seu nom. Res...
De sobte s'escoltà el desgradable soroll de viscosos cosos que s'arroseguen per terra. En un extrem de l'altar més alt hi era ella... Somrient... Com si no hi hagués passat res. Darrera hi havia unes altres noies d'inhumana bellesa. Oh! Com descriure-les!
-Vine amb nosaltresss! -xiuxiuejaven lascivament. Atordit, anava cap a elles. Aleshores vaig veure els seus cosos sencers. Tenien cua de serp, però el tronc, braços i cap eren humans. Espantat, vaig retrocedir unes passes per pujar a la desitjada superfície.
Ara hi ha un parking, però sota part de la ciutat... Restaran aquelles criatures en aquella cambra?

Xavier Parera Gutiérrez





Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

xavier parera gutiérrez

19 Relats

5 Comentaris

9115 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Des dels nou anys he escrit narracions i poesies. però entre el quinze i divuit anys vaig donar una espenta a aquest món literari. Ara em publiquen a les revistes Revista de la Canonja, la Crida de Cambrils i unes altres. Pertanyo a diferents cercles literaris entre els quals es troben Col.lectiu Indret i Poetes de l'Ebre. També en una altra web d'Internet, Tinetbibilioteca, em publiquen les narracions llargues o breus novel.les que m'han rebutjat en editorials. Abans he col.laborat en Arrels, Tarragona nostra, l'Espineta de Tarragona, el Diari de Tarragona, i fora de Catalunya a la revista Weird Tales de Lhork de Madrid. M'han publicat dos llibres de novel.la i narracions sota els títols de Imperatrix Romae i altres narracions i Código Aventura.
El meu gènere cavalca entre l'aventura medieval o oriental , el Romanticisme, el misteri, la intriga, el terror, temes policíacs, ciència ficció, novel.la històrica i fins i tot l'erotisme. Estimo escriure com estimo la Natura perque és una part important de la meva vida.