El vespre.

Un relat de: xavier parera gutiérrez
EL VESPRE.

El vespre em reb amb tranquil.litat avui. La serenor del moment em dóna melangia, però no és la tristesa que coneixem tots plegats. És un complexe món de nombrosos records que s’acolpen al nostre cap com personatges que han de sortir a una obra de teatre.
Les fulles cauen dels arbres i deixen emtapissat el passeig que veig des de la meva finestra. Idíl.lic paratge!

Xavier Parera Gutiérrez.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

xavier parera gutiérrez

19 Relats

5 Comentaris

9152 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Des dels nou anys he escrit narracions i poesies. però entre el quinze i divuit anys vaig donar una espenta a aquest món literari. Ara em publiquen a les revistes Revista de la Canonja, la Crida de Cambrils i unes altres. Pertanyo a diferents cercles literaris entre els quals es troben Col.lectiu Indret i Poetes de l'Ebre. També en una altra web d'Internet, Tinetbibilioteca, em publiquen les narracions llargues o breus novel.les que m'han rebutjat en editorials. Abans he col.laborat en Arrels, Tarragona nostra, l'Espineta de Tarragona, el Diari de Tarragona, i fora de Catalunya a la revista Weird Tales de Lhork de Madrid. M'han publicat dos llibres de novel.la i narracions sota els títols de Imperatrix Romae i altres narracions i Código Aventura.
El meu gènere cavalca entre l'aventura medieval o oriental , el Romanticisme, el misteri, la intriga, el terror, temes policíacs, ciència ficció, novel.la històrica i fins i tot l'erotisme. Estimo escriure com estimo la Natura perque és una part important de la meva vida.