Com abans

Un relat de: diaclau

La Sílvia caminava pel carrer, eren les 18,30h i tornava de repàs de biologia.Anava de camí cap a casa de la seva amiga.Caminava tranquil.la, sense pressa, amb la motxilla a l'esquena.Pensava amb tots els examens que vindrien ara, a punt de començar l'estiu.S'havia d'esforçar per treure bones notes i passar-se un estiu de luxe.Va crusar d'un carrer a un altre i, just a la cantonada hi havia un cotxe parat amb una porta oberta.Va pausar les seves passes i, va poder veure que del cotxe hi sortia una noia, bé una nena.Devia tenir un deu o onze anys, tres menys que ella.Va sentir que deia "adéu" i tancava la porta del cotxe.Al mateix moment es va posar a córrer fins arribar a una porta i, tot seguit, va tocar la campana.Una dona va obrir-li la porta i la Sílvia va poder sentir com la nena va dir "Hola mare!Saps que hem fet la Gemma i jo?Doncs mira..."i a partir d'aquí ja va tornar a ser a l'altre banda de carrer i no va poder sentir més la conversació.En aquell moment van començar a venir-li records al cap, imatges de moments, llocs, gent...pensava amb tot allò que havia estat ella.Va mirar el rellotge i eren les 18,45h i va pensar que, aquella nena, segurament, havia estat desde les 17,00h fins ara a casa de la seva amiga Gemma.Haurien jugat i haurien parlat d'aquell noi que fa un curs més a la seva escola.Aleshores va recordar que, quan ella tenia uns tres anys menys, el seu horari d'anar a 'jugar' amb les amigues era de les 17,00h a les 19,00h, i que també es posava a córrer , quant la deixaven a la cantonada de casa seva, per arribar fins a la porta en vida.

Estava a punt d'arribar a casa de la seva amiga.Va parar just a la cantonada.Llavors, deixant enrere aquells pensaments però guardant-los dins la capsa dels records, va pensar: ' i perquè no ?'.I es va posar a córrer per arribar en vida fins a la casa de la seva amiga.Va tornar a mirar el rellotge.Eren les 18,59h, just a temps perque començés el seu horari de 'passar l'estona' amb les amigues, ja que, a les 21,00h acabaria.


15/5/08


Comentaris

  • Gràcies.[Ofensiu]
    marta_gut | 19-09-2008 | Valoració: 10

    M'agraden es teus textos, ho saps.
    I també saps que t'estic molt agraïda per preocupar-te per jo. No et preocupis, segur que a partir d'ara tot anirà millor!
    Em tens aquí per qualsevol cosa, no ho dubtis!


    Muaaaaaks!

  • Quins records...[Ofensiu]
    Capità Borratxo | 06-08-2008 | Valoració: 10

    Jo també corria pels carrers perquè es feia tard per arribar a casa (i això que era un bon nano jo...). El teu relat m'ha fet recordar l'abans del teu títol (però molt abans que tu... que jo ja en tinc 31...) i l'avui de la meva cunyada que en té 15 i la seva amiga es diu Gemma... jejejeee

    Enhorabona pel relat!