Captiva

Un relat de: besllum

Després de ballar amb les onades, quan la llum minvava a poc a poc, de sobte i sense cap raó, vaig voler ser mar i escuma. Aigua per sempre. I vaig deixar anar la taula mentre em submergia. I aquell silenci d'oceà em cridava a descendir, a bressolar-me suaument en el seu si.
Hi va haver un moment o un llindar que em separà de tots els records, de tot el que havia estat dins del meu cos de carn. I ja no podia tornar, ni emergir, ni recuperar la taula.
L'aigua era com un miratge que em furtava la voluntat. Aleshores, no sé si ben bé vaig morir, però el cert és que romania dins el mar com una criatura nova, o potser com una consciència lliure de dolors heretats que no em pertocaven. Vaig esdevenir una felicitat petita i suficient.
Dins una tarda assolellada, una noia passejava per la platja. Es va aturar i va aplegar una taula de surf abandonada. Si escolta les veus del mar, potser aviat no estaré sola.



besllum

Comentaris

  • Preciós[Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 30-11-2012

    un món preciós el que ens descrius, tan fantàstic com precís, tan imaginatiu com real, tan llunyà com que el tenim a tocar, i alhora, és tan llunyà com els somnis de la realitat.

    Preciós besllum.

    Ferran

  • Breu però bellíssim.[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 17-11-2012

    Saps que t'admiro profundament, besllum.
    La prosa poética que utilitzes és de les que necessiten ser llegides una , dues i moltes vegades i cada cop hi descobreixo idees , frases i paraules noves més encisadores.
    Uba forta abraçada, besllum.

  • Bellíssim[Ofensiu]
    brins | 17-11-2012 | Valoració: 10

    Has escrit una prosa poètica encisadora, besllum, com més vegades la llegeixo més m'agrada. Has sabut explicar-nos una història entranyable per mitjà d'un vocabulari ric i tendre, delicat i dolç. Moltes felicitats!

    Una abraçada plena d'admiració,

    Pilar