Detall intervenció

SITEMA DE VOTACIONS DEL NOU REPTE DE MINIRELATS

Intervenció de: joandemataro | 18-05-2011

Com és un repte nou em consta que hi ha gent que li agradaria saber com serà el sistema de votació. He pensat d'explicar-ho ja perquè així no hi hagi sorpreses o malentesos.

La meva idea és que el sistema de puntuació ajudi a que tots els participants sentin valorada la seva aportació i alhora sigui un sistema senzill per a tothom.

Ja veieu com no he optat per l'anonimat en el repte però estic treballant per intentar que gent que normalment no entra al fòrum ho faci i hi hagi nous i noves reptaires.

Al gra, la PUNTUACIÓ:

- en primer lloc votarà la persona que ha organitzat el repte, però la seva puntuació només es sumaria al final si hi hagués empat entre relats.

- una vegada acabi el termini de presentació de relats es penjarà el post de votacions i cada participant votarà de la següent manera :

Tindreu 3 opcions de puntuar i llibertat per fer servir o no tots els punts; i per votar a tots els relats o no. Torno a dir que a mi m'agradaria que tothom tingués puntuació però entenc que cadascú ha de ser lliure de fer-ho com millor li sembli

>>> Excel·lent...................4 punts
>>> Bo............................... 3 punts
>>> Enriquidor................. 2 punts

Si hi ha empat, el guanyador ho determina el que tingui més EXCEL·LENTS. Si segueix havent empat se sumarà la puntuació feta a l'inici per l'organitzador/a.

Finalment el guanyador/a organitzarà el segúente Repte de minirelats nº2

pd.- es donarà un marge de 3 dies perquè tingueu temps de llegir tranquil.lament els relats i de decidir les puntuacions.

Si algú vol algun aclariment només cal que ho digui
afectuosament
joan


Respostes

  • Vaja ja m'he menjat una S al títol del post
    joandemataro | 18/05/2011 a les 13:16
    volia dir SISTEMA DE PUNTUACIÓ...

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.