viatge en tren

Un relat de: silvia_peratallada

Connecto el mòbil i em trobo sis trucades perdudes, una darrera l'altra cada 2 minuts. És un amic, i em preocupo. Trenta segons més tard, el telèfon sona, torna a ser ell. Pregunto què passa, i resulta que només volia quedar, fer un cafè, i el que passés després.

M'enfado, amb ell per insistir, i amb mi per exigir que no depenguin de mi. No hi quedo, no m'ha agradat la insistència, i les vegades que ha trucat.No vull sentir coses que no m'agradaràn, així doncs li dic, en un excés de sinceritat, que aquesta no és la meva manera de funcionar.

Marxo cap al tren, i un cop a dalt, s'assenta al meu costat un noi interessant. Pantalons a ratlles, i jersei estripat, la bicicleta al hall i la ronyonera penjant. Parlem de política, de terra i societat, de com seria el món sense fills de puta manant.

Compartim l'aigua i l'entrepà de llom, pensa com jo, s'ha de socialitzar.Ell ve de Cadaqués, i em pregunta si hi he estat, inevitablement, recordo el setembre, encara no l'he oblidat. Les festes al poble, les platjes que ens van allunyar de la realitat, el club Med, al nostre abast, les excursions a peu per tot el Cap de Creus, les cerveses del casino i el restaurant bolivià, tornar a veure la Nora, feliç, a la casa del camp, el cel més gran que la terra, la lluna com a únic far...

Retorno de cop al tren, ja sap que h he estat, no és difícil d'endevinar, si m'empano només sentir el nom...

Deu minuts més tard, arribem a l'estació. Sortim els dos, i em dona un cd. És pirata, i a la caràtula no hi diu res. Em diu que és sorpresa, que l'escolti sola, i amb els ulls tancats.

Ens despedim, segur que ens tornem a trobar, aquestes coses no es poden planejar. Arribo a casa i l'escolto abans de fer res més...

És música francesa, no sé ben bé què...però em transporta a móns llunyans, em relaxa, m'inquieta, em fa sentir ,moltes coses, però he de parar, he de fer coses, torno a ser a la ciutat.

Oblido el viatge, i torno a la rutina.


Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de silvia_peratallada

silvia_peratallada

507 Relats

1383 Comentaris

580958 Lectures

Valoració de l'autor: 9.66

Biografia:
Crida ben fort
dona lletres,
versos i acords.
Dona'm aire,
dona'm petons,
dona'm el roig,
vull foc al cos.
Dona'm un somriure
i un parell d'il·lusions,
només una mirada
lliure de malsons.

Dona'm alegries
dona'm un mesclat,
un mai de maria
i una tarda al teu costat.

http://silvianimfa.blogspot.com/

silvianimfa@gmail.com