Vacances Voyeur

Un relat de: Sofi81
Estiu de l’any passat. Per les nostres vacances vam decidir anar a Eslovenia. La meva parella ja havia anat per feina i, fins i tot, un cosí seu havia viscut al capital uns anys.
“És preciós, ja veuras,” em va dir. Tenia raó.

Havíem llogat una casa, un xalet, a la costa prop de la ciutat de Koper. Passavem els dies fent turisme, Piran, Portoroz i també a Croacia. Sopavem a Koper, al port o a casa. Ho vam passar fabulosament bè, fora i tambè dins de casa.

Feia calor i molta sol. La costa era de pedres així que m'havia acostumbrat a prendre el sol a la terrassa a la vora de la piscina.

Un dia en particular havia estat fora tota la tarde, disfrutava molt amb el sol i em semblava molt sensual posar-me oli a tot el cos. En entrar a casa em vaig dutxar i em vaig posar un tractament al cabell, cremes al cos etc.

El sol m'havia cansat i tenia son. Javi em va dir que anava a comprar vi pel sopar. Perfecte, jo volia dormir. No vaig voler engegar l'aire ja que gelava molt, així que em vaig estirar al llit amb les fenestres obertes per deixar passar l'aire. La casa estava situada en el costat de la colina amb vistes al mar. La carretera de Koper passava per dalt en alt i hi havien moltes cases construïdes a les roques baixant cap al mar. Jo tenia vistes a l'Adriatic per un costat i al barranc a l'altre.

Sentia com Javi s'allunyava en el cotxe i em vaig deixar-me emportar per la son. L'aire del mar fluïa per damunt meu, ho notava per tot el cos. M'havia gitat nueta, és clar. Tenia calor i les cases més pròximes estaven mès amunt i més avall. Estava sola.

No se si havia dormit molt però en un moment donat vaig obrir els ulls. M'havia girat de costat i ara mirava per les portes obertes del balcó que donaven a l'altre costat del barranc. Entre els arbres i les roques hi havien més xalets com el nostre. Un en particular estava just davant al mateix nivell. A fora a la terrassa hi havia un home.

No se tu pero jo sempre m'he sentit molt còmoda desnuda. Me trobo atractiva i se que la gent pensen igual.

Aquell home estava mirant directament cap a mi.

De fet he de confessar que sempre he sigut.. exhibicionista. Sempre que puc i se que controlo tot.

M'estava mirant fixament.

Em vaig estirar lentament com si acabes de despertar. Gitat sobre el meu costat esquerra amb la ma dreta vaig acariciar-me el cos, del pit fins a les cames. Molt espai vaig passar-me la mà per les cuixes, la panxa i després els pits.

Ara l'home estava aferrat a la barrana de la seva terrassa. La seva barrana i la meva eren de vidre, transparents. Veia clarament que l'home rondava les quaranta anys, prim amb espatlles de nadador. Era moreno amb el cabell curt. Vestia una samarreta i uns shorts, anava descalç.

Ara es feia ombra amb la mà dreta per vore millor. Estavem a cinquanta metres o menys, haguessem pogut mantenir una conversa sense gaire esforç.

La situació m'excitava. Els mugrons se me possaven durs i ara notava la brisa del mar com una caricia, una caricia de la mà d'algú.

Ara m'estava tocant a propòsit. La seva mirada m'havia excitat i buscava mes. Vaig començar a tocar-me sensualment. Els mugrons, els pits, la panxa. Em frotava una cama contra l'altra i vaig passarme la mà entre les cuixes per tocarme el sexe, estava mullada.

El meu admirador s'havia posat una mà a la butxaca dels seus shorts, s'estava adjustant algo? De sobte una noia primeta en biquini va sortir cap a fora al seu costat. Vaja, just quan estava xalant. Van estar xerrant, ell gesticulant cap a mi. Ella no semblava enfadada, al contrari. També va alçar la mà als ulls per vore millor.

Ara eren dos. Vaig aixecar-me el genoll dret i vaig començar a pasarme els dits pels llavis del meu sexe, estava molt mullada. Amb la mà esquerra estava pelliscant-me els mugrons i no treia l'ull als meus veïns.

De cop es va obrir la porta de la meva habitació, no havia sentit arribar a Javi. Ell es va sentar al llit detras meu.
"Hola Sofi, que fas?" Amb un gest del cap li vaig indicar la parella que estaven davant. "En serio? Els estàs fent un show?" Li vaig somriure.
"M'ha semblat excitant."
Javi em va somriure i es va aixecar i començar a treure's la roba. En tornar al llit es va col.locar detras meu. Passant el seu braç per damunt meu em va agarrar el pit, fort. A l'hora em va començar a mossegarme l'espatlla. Sap perfectament com excitar-me rapid.

A la casa davant em vaig desilusionar vore que la noia s'havia tornat a dins pero la meva decepciones va convertir en alegria quan va tornar a aparèixer amb uns prismàtics.

Javi ara s'havia excitat i notava com la seva polla dura me presionava entre les galtes del cul. Es va aixecar de genolls al llit i em va agafar de les caderes. Jo encara tenia la cara girada cap als veïns. Javi em va aixecar fins a que tenia el cul amunt i estava sobre els meus genolls. El pit i el cap encara descansava damunt del llit. Ara posicionat d’aquesta manera tan sexual veia com l’home davant va passar el seu braç per l’esquena de la noia i la va començar a acariciar el pit dret. Anaven passant els prismàtics entre ells però quan Javi em va començar a llepar el meu sexe desde atras l’home es va quedar fascinat.

Jo m’anava excitant moltissim, entre Javi llepant-me desde el ano fins al clítoris i la parella mirant-nos, em sentia super excitada. Amb les mans m’anava apretant-me els pits, me pelliscava els mugrons i ara gemia fort. Javi va canviar la llengua pels dits i ara m’estava masturbant amb dos dits dins del meu sexe i un al cul. Javi sap ben bé com fer-me això i amb cada moviment anava tocant-me el punt-G. Jo m’estirava la mà dreta cap atras i li agarrava fort la polla dura.

Davant la noia ja no mirava cap a nosaltres. Ella s’havia mig girat de cara a l’home, que encara li tocava el pit, i tenia la mà esquerra dins dels seus shorts. Ell encara ens mirava amb els prismàtics.

De cop Javi es va posar dret detrás meu, un moment de posicionar-se i llavors de cop em va clavar la seva polla entera dins meu. Vaig cridar de plaer. Ell inmediatament va comença a follar-me amb unes ganes salvatges. El seu cos xocant contra la meva. Amb una última mirada veia que la noia davant ara estava de genolls davant de l’home i li havia tret la seva polla dura dels shorts. Vaig vore en un moment com li succionava la polla dins la seva boca abans que Javi en va completament amb les sensacions de com me follava.

No vaig tardar gens en correr-me, l’orgasme em va venir en una onada irresistible. Estava agarrant els llançols, cridant i maleint a Javi. Em va deixar boiga de plaer. Ell encara me follava així que vaig passar una mà cap atras entre les meves cuixes per agarrar-li els ous. Amb l’altre li vaig començar a pegar fort al cul, bé fins on arrivava, i li cridava.
“Folla’m, folla’m, mès fort, joder mès fort!” M’encanta quan perd el control i així va ser. Es va copejar-me amb violència, la seva polla embestint-me d’una manera espectacular pero de cop es va quedar estirat, la cara distorsionada i vaig sentir com se corria dins meu, una explosió que o’omplia.

Javi va caura al meu costat, els ulls tancats.
“T’has marejat carinyo?” Li vaig preguntar. “Has estat fantastic.” Jo encara estava de genolls amb el cul en alt. Sentia com els meus sucs i la seva correguda me pintaven les cames per dins.

Davant la parella estaven encara a la barrana. Ella encara de genolls li aguantava la polla, ara flácida. Ell encara me mirava. Em vaig girar-me per sentar-me a la vora del llit de cara a ells. Amb els genolls oberts vaig passar-me la ma pel meus llavis, banyant me els dits amb tot. Mirant li a ell llavors vaig xuclar-me els dits d’un en un. Ella es va posar dreta i ell la va passar els prismàtics per contemplar com me disfrutava de tot. Ella va aixecar la mà en un gest d’adeu, ell també. Els vaig enviar un beso amb la mà.

Es bo fer amics quan estas de vacances.

(Per cert, el dia després estavem sopant a Koper a un lloc davant de l’ajuntament i al costat hi havia una parella. Al principi no els vam fer molt de cas però desprès el cambrer ens va dir que el vi ja estava pagat, la parella ens va saludar amb un brindis desde la seva taula.)

Comentaris

  • Tu si que vales![Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 05-04-2020 | Valoració: 10

    Darrerament hi ha una brotada, deu ésser la la primavera, de relataires femenines que escriuen relats d'allò més eròtics. Abans només hi havia la dallonses... ai! ara no me'n recordo el nom, verge santa de Montserrat! estic perdent memòria..., serà de tant de treure mel de la bresca?. I és que de vedets no hi ha temporada que no en surti una de nova, jove i guapeta, perquè les dives arriba un moment que han de deixar les plomes i la lluentor al bagul dels records i conformar-se amb papers discrets com ara per exemple la d'una iaia que s'està a la residència esperant que hi vagi la família. Hola Sofi8!, em dic Nil i sóc gai, o sigui que no crec que m'exciti amb les teves mulladeres, a no ésser que en els relats facis sortir també el teu xicot. He llegit la teva història i crec que promet. Si més no l'argument m'ha agradat força. Això si, i que consti que tinc en compte que ens ho has advertit, el català que fas servir po estar impregnat d'errades ja que no és la teva llengua materna. El "vore" i "detràs" són formes ben catalanes i acceptades del català occidental. Però si que xoca el fet que el text estigui minat de mots castellans que hauries d'evitar bo i repassant-ho una bona estona. Perquè algú pot pensar que el relat està escrit originalment en castellà i que l'has traduït via online. Jo crec que algú t'hauria d'apadrinar, algú que tingui temps per fer-te una repassada a l'escrit abans de publicar-lo. Au gent de R.C, animeu-vos... Jo ho he fet més d'un cop... No hem de cercar faltes si el que volem és que la gent s'animi a escriure en català. Fent i desfent es fa l'aprenent... Bé Sofie81, m'encanta!, el teu pseudònim... Benvuinguda i ben trobada siguis a R,C , et desitjo que siguis molt llegida, un petó de part meva per al teu noviet, Nil.

  • Rectifico[Ofensiu]
    SrGarcia | 05-04-2020

    Acabo de llegir al teu perfil: "Per cert el català no és la meva llengua materna, teniu paciencia."
    Tindrem paciència, però no sobraria un bon corrector. Jo uso "Language tool", em va molt bé.

  • Sugestiva[Ofensiu]
    SrGarcia | 05-04-2020

    La historia és sugestiva, no hi ha cap dubte.

    Algunes expressions la fan malbé: "sempre m'he sentit molt còmoda desnuda" Desnuda?
    "En serio?"
    "em vaig desilusionar vore que la noia s'havia tornat a dins". "Vore" està bé, "s'havia tornat" canta molt.
    "notava com la seva polla dura"... polla?
    "llepant-me desde el ano fins al clítoris". Coma mínim podria ser "l'ano", però ni així.
    " El seu cos xocant contra la meva." Contra la meva quê?
    "mès fort, joder mès fort!" Joder...
    " Els vaig enviar un beso amb la mà." un beso.

    Un arreplec... Una llàstima fer malbé una història tan bonica.

l´Autor

Foto de perfil de Sofi81

Sofi81

6 Relats

22 Comentaris

5327 Lectures

Valoració de l'autor: 8.83

Biografia:
Hola, sóc Sofi i estic aquí per escriure els relats que me conta la meva parella all llit quan estem a punt de dormir. Ell té molta imaginació i moltes vegades tardem en dormir.

Amb els anys hem explorat les nostres fantasies mitjançant les seves històries. Hi ha hagut històries que m'ha explicat que m'han agradat més i algunes menys. Finalment m'ha sapigut mal que es perden així que m'ha animat a apuntar-les.

Sóc una persona alta, prima i, crec, bonica. Sóc fidel però aventurera. No diria que sóc bisexual però es cert que les històries amb noies m'exciten. Sóc voyeur i exhibicionista amb un toc de sado.

Per cert el català no és la meva llengua materna, teniu paciencia.