Amics de gimnàs

Un relat de: Sofi81
Sempre he fet esport, normalment en equip, basquet, volei etc. A més surto a córrer i feia peses a casa. He dit feia ja que fa uns mesos em vaig apuntar a un gimnàs.

Em vaig animar perquè un bon amic meu, Marc, em va ratllar molt fins a que finalment vaig accedir a apuntar-me al seu gimnàs. La veritat és que he notat un canvi en el meu cos. M’ha ajudat molt a agafar múscul al tronc superior, espatlles, braços, etc. També disfruto bastant. Marc és molt divertit, un bon amic dels de veritat, i sempre té temps per mi quan ens trobem. (Hauria també de confesar que m’agrada com me queda la roba de gimnàs i com me miren els homes que trobo allà).

Però un dia em vaig emportar un disgust en arribar. Vaig sortir canviada i em vaig dirigir a la sala de peses. Marc estava al fons de la sala fent bícep. És un tio guapo, té molt bon cos i tots els músculs molt ben definits. Està bastant fibrat i quan fa grups de músculs, com bícep, se li marca tot. Jo el trobo molt atractiu però no hi ha res a fer. Marc és gay i no està interessat en les dones sexualment parlant.

En arribar a Marc ens vam saludar i el vaig notar nerviós. Vaig anar a fer esquena i l’esperava allà a la màquina per xerrar en acabar bícep però no va venir. Em vaig disgustar una mica, li havia ofès en algo? Hi havia prou gent i no veia on estava. Vaig decidir anar a buscar-lo. No tinc massa amics i sempre provo de cuidar els que tinc.

Finalment el vaig vore a les màquines de cama i de seguida vaig vore perquè pasava de mi. Sentat a la màquina hi havia un altre home. Un home moreno i super quadrat. Marcava músculs a tope i en els seus shorts super-curts i una camiseta molt apretada semblava un model d’anunci. Estaven xerrant i estaven molt animats.
“Marc! Ara entenc perquè passes de mi. Me presentes?” En girar-se cap a mi, Marc va mirar al cel com si m’estava dient, ‘has vist el bó que està?’
“Hola Sofi, clar que si, et presentaré.”

El model es deia Philippe i era francès. Ens vam besar i em vaig quedar una mica intimidada ja que era verdaderament enorme. Marc em va explicar que Philippe era un amic seu de França que sols baixava aquí a Catalunya quan li tocava per feina. No era model sinó preparador físic, havia vingut a Catalunya per dirigir un taller. També era guapo però d’una manera molt diferent a la del Marc. Marc estava molt en forma però fibrat i prim, Philippe era tot múscul i volumen però super-definit.

Vam estar xerrant un temps però Philippe volia fer cames.
“Vine en natros,” em va dir Marc, “xalaràs.” A la màquina de cames Philippe es va gitar i Marc va començar a carregar peses a dalt. “És que ho pot aixecar tot, ja veuràs.” Era la veritat, amb tot el pes posat a la màquina Philippe va començar a fer repeticions, les seves cames tensant-se baix el pes, cada múscul visible per separat. Era increible. Tant impresionava que diferentes persones havien deixat les seves rutines per mirar-lo. A la última sèrie Philippe em va mirar.
“Vinga, puja.” Marc ja estava somrient.
“Perdona? Que pujo? Que vols dir?” Marc em va agafar de la mà i em va ajudar a pujar a la màquina on es col·loquen les peses. Philippe llavors va fer l'última sèrie amb tot els pes posat i jo sentada damunt la màquina. En acabar la gent el van aplaudir.

Les cuixes de Philippe semblaven la meva cintura. No vaig poder resistir i li vaig tocar la cuixa, estava dura com una barra d’acer.

“Després anem a sopar,” em va comentar Marc. “Ens acompanyes?”
“No Marc, segur que voleu estar sols,” li vaig contestar. Estava segur que Philippe era un dels amants de Marc i que tenien plans per aquella nit.
“Sofi, Marc m’ha parlat de tu.” Philippe tenia un accent francès del més sensual.
“T’ha parlat de mi? I que t’ha dit?” No sabia per on anava la conversa.
“M’ha dit que tenies curiositat per experimentar com dos homes fan l’amor. Vine a sopar i desprès follarem per tu.” Estava molt sorpresa, era veritat que li havia comentat la meva curiositat a Marc però mai em podria haver imaginat això.
“Vinga Sofi, anima’t. A més Philippe és bi. Quan jo acabe en ell, ell acabarà en tu.” Qui podria rebutjar una oferta així?

Havíem sopat molt bé, Marc i Philippe eren una combinació espectacular. Havien sigut l’atracció del restaurant i havien fet riure a tothom, a mi, al cambrer, als de les taules dels costat, a tothom. Ara havíem arribat al pis del Marc. Havia estat allí moltes vegades però mai per aquesta raó.

A dalt al pis tan sols en passar per la porta Marc i Philippe s’havien començat a besar i tocar-se. Estar allí a l’entrada al pis i vore com aquests dos homes tan espectaculars físicament es besaven i es començaven a treure’s la roba me tenia fascinada. Entre rialles i comentaris picants anaven cap a l’habitació. Marc ja anava sols en roba interior i li estava baixant els pantalons a Philippe. Philippe ja anava sense la camisa i estava acariciant el cabell a Marc. Amb els pantalons al genolls es veia la erecció de Philippe baix els shorts que portava. Philippe va agafar el cap a Marc i li va apretar la seva cara contra la seva erecció. A Marc no li feia falta més indicacions i de seguida va treure l’erecció de Philippe dels shorts. La va acariciar uns moments, agarrant-la amb el seu puny i l’anava bombejant amunt i avall però de seguida se la va posar a la boca. Philippe va gemegar fort.

Ara estaven plantats davant del llit. Jo encara estava dreta a la porta, no sabia ben bé que fer. Marc va treure el membre de Philippe de la boca però sense soltar-lo em va dir.
“Sentat allà Sofi,” em va indicar una butaca al peu del llit, “si tens calor treu-te algo.” Tenia raó, m’estava excitant mirant-los i quan estava ja sentada vaig desfer-me els botons de la blusa. Marc ara estava sentat al llit xuclant el membre dur de Philippe amb els ulls tancats. Es veia que disfrutava moltíssim, igual que jo, vaig pensar. També m’encanta fer-ho. Philippe tenia un somriure enorme a la cara i aguantava el cap de Marc amb la mà esquerra, acompanyant-la en els moviments.

De cop Philippe va espentejar Marc cap al darrera del llit. Estès al llit l'erecció de Marc també abultava a la seva roba interior. Philippe es va posar damunt de Marc i li va baixar els calçotets de cop deixant a Marc totalment despullat. Entremig de les seves cuixes Philippe ara li va tornar el favor a Marc, llepant i xuclant al seu membre dur.

Jo m’estava excitant per moments. Mirant als dos al llit, tan excitats i disfrutant tant, m’entrava una calor bestial. Em vaig treure la blusa i desprès els pantalons també. Sentada allí sols en roba interior no podia resistir començar a tocar-me mentres els mirava. A mi m’encanten els homes i allí davant meu tenia dos homes perfectes. Marc és un home molt atractiu però Philippe, amb el seu cos tan poderós, em donava molt de morbo. A més estava mirant dos homes molt excitats, dos membres duríssims, dues persones practicant sexe del més salvatge.

Philippe ara va pujar al peu del llit en Marc. De vegades em feia una mirada i crec que li agradava el que veia però estava centrat en el Marc. De la tauleta de nit Marc li va passar un tub de gel a Philippe. Philippe va posar-se lubricant per tota la seva erecció i també va passar la mà entre les cuixes de Marc. Marc va aixecar-se les cames per facilitar-li la tasca. Aquest era el moment en que no sabia si m’excitaria o voldria marxar. Philippe va aixecar les cames de Marc i es va col.locar per penetrar-li. Marc es movia damunt del llit excitat en anticipació. Un altra vegada em va passar pel cap que era una posició que també m’encantava a mi!

Aguantant les cames a Marc Philippe li va penetrar de cop. Marc semblava extasiat. Philippe va començar a embestir a Marc, profunditzant la penetració cada vegada. L’erecció del Marc semblava menys en aquest moment però Philippe la va agarrar i va començar a mastubar-lo. Tots dos ja estaven suats i acalorats. Jo també, la veritat.

Ja m’havia baixat les copes del sostenidor per poder tocar-me els pits. Ara en vore com Philippe feia l’amor a Marc també em creixia la necessitat de sentir més. Em vaig baixar el tanga fins als turmells i amb les cames obertes vaig començar a tocar-me el sexe ja mullat. Philippe ara em mirava al igual com mirava a Marc. El seu ritme es feia més frenètic i Marc es va arquejar l’esquena quan es va començar a córrer. Philippe el seguia masturbant i la correguda de Marc va escarritxar el cos dels dos.

“Joder Philippe, para, para,” va dir Marc al seu amant. “Guarda’n una mica per Sofi, no?” Philippe va soltar les cames a Marc i es va fer atràs, el seu membre encara dur apuntava amunt.
“Ara vinc Sofi,” i Philippe va marxar a rentar-se.
“Vine aquí al llit,” em va dir Marc. Em vaig aixecar i abans de gitar-me al seu costat em vaig treure el tanga i els sostenidors.
“Què? Que t’ha semblat Sofi?” Marc em va preguntar.
“Ha sigut fantàstic, espectacular. Els dos sou increibles.” Li vaig contestar honestament. “M’ha encantat i m’ha excitat molt.” Philippe va tornar a entrar a la habitació, encara estava excitat, el tenia llarg i dur. Marc es va fer una mica de costat i jo em vaig gitar del tot.
“Et vull dins de mi, ara mateix. Ja estic excitada així que ara penetra’m a mi com has penetrat a Marc,” li vaig dir directament. Philippe va cobrir el meu cos amb el seu, el seu cos tan musculat m’excitava enormement.
“Et toca,” em va dir. I va lliscar el seu membre dins meu al fons.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de Sofi81

Sofi81

6 Relats

22 Comentaris

5313 Lectures

Valoració de l'autor: 8.83

Biografia:
Hola, sóc Sofi i estic aquí per escriure els relats que me conta la meva parella all llit quan estem a punt de dormir. Ell té molta imaginació i moltes vegades tardem en dormir.

Amb els anys hem explorat les nostres fantasies mitjançant les seves històries. Hi ha hagut històries que m'ha explicat que m'han agradat més i algunes menys. Finalment m'ha sapigut mal que es perden així que m'ha animat a apuntar-les.

Sóc una persona alta, prima i, crec, bonica. Sóc fidel però aventurera. No diria que sóc bisexual però es cert que les històries amb noies m'exciten. Sóc voyeur i exhibicionista amb un toc de sado.

Per cert el català no és la meva llengua materna, teniu paciencia.