L'aperitiu està a taula

Un relat de: Sofi81
“Vinga, provem-ho,” m’havies dit. La taula era per vuit, de fusta, llarga i molt pulida. Havia arribat fa una setmana i quedava a la perfecció a la nostre “dining-room”. Des del primer moment Javi i jo ens havíem mirat, tots dos pensant exactament el mateix. És la taula perfecta per follar damunt. Finalment, aquella tarde de dissabte, em va dir, “ho provem?”

Les cordes eren negres i de cotó, les manilles eren d’aquestes suaus que van en sivella i són còmodes per molt de temps. Ho havies portat tot allà a la taula.
“Va, anima’t.”
“D’acord però sols si després et puc lligar jo a tu.”
“Ja saps que sí,” em va contestar amb un somriure. Vaig treure’m les sabates i vaig pujar a la taula. Portava uns shorts texans i un top. La fusta de la taula era sedosa i càlida contra la meva pell. Javi em va posar les manilles als turmells mentres jo me les posava als canells. Ja preparada em vaig estirar plana damunt la taula. La veritat és que era una sensació molt sexi la d’estar allí damunt la taula. L’erotisme del moment anava en augment quan ell lligava les cordes a les manilles i llavors estirava les cordes a les potes de la taula. Anava tensionant les cordes fins a que estava del tot content.
“Que et sembla?” Li vaig preguntar.
“Estàs preciosa. Falta una cosa.” De la butxaca va treure un antifaç. En això em va tapar els ulls del tot.
“Va, escapa’t si pots,” em va desafiar. Vaig començar a moure’m. Em girava del costat tot el que podia però ja que la taula era bastant ampla, era impossible. Les cordes m’aguantaven bé. Tampoc podia treure’m l’antifaç, anava lligat i tambè era del tot impossible.
“Que va Javi, això va perfecte.”
“Molt be amor,” em va contestar. Desprès silenci. Un silenci molt llarg.
“Javi? Javi?” No em contestava. Li vaig cridar, “Javi malparit, torna aquí i deslliga’m ara mateix!” Res, no sentia ni passos.

Vaig passar un quart d’hora com a mínim cridant i maleint a Javi. Desprès vaig passar vint minuts bons esforçant-me per escapar de les manilles i les cordes. Res. Estava atrapada. Jo me’n fio totalment de Javi i em vaig adonar que, segurament, estava jugant en mi. La meva situació no era desagradable, estava prou còmoda encara que amb el temps la taula me semblava mès dura que al principi. Em sentia molt vulnerable i això era excitant. Estava molt pendent de cada soroll. Els cotxes que passaven a fora de casa, les veus de la gent.. encara que per on tenim la casa gairebé no se sentia ningú.

Van passar hores, dos o tres segur. Jo lligada, llegeurament excitada, nerviosa.

Passada molta estona em va semblar sentir arribar diversos cotxes a fora. Llavors sentia a gent, gent que obrien i tanvacen les portes, riures i converses.
“Javi? Estàs aquí? Qui són aquesta gent?” De cop notava la presencia d’algú.
“Hola amor, tot està bé, tranquila. Però no pot ser que parles tant.” Javi em va tocar els llavis i jo, que sóc inocent, vaig obrir la boca. De sobte em va espentejar una bola dins la meva boca detràs de les meves dents. Sabia que era, una de les nostres mordasses de bola. Em va aixecar el cap i va lligar la mordassa detràs. No hi havia manera de treure-la. Estava cega i muda encara que podia fer sorolls.
“Acabo de preparar-te carinyo, i faig passar als invitats,” em va dir.

Em va agafar els shorts i sentia el soroll d’unes tisores. M’estava tallant la roba! Ràpidament em va tallar els shorts i el top. Llavors em va tallar els sostenidors i sols em vaig quedar amb el tanga.
“Perfecte, et deixo en tanga. Així mantenim el misteri,” em va dir.
“Nnnnng, nnnnnng,” li vaig contestar.
“Perdona Sofi, però no entenc res. Tu tranquila, comença la festa.”

Cega i muda sentia el començament d’una festa. Conversa, riures i el soroll de gent agafant copes i preparant begudes. Hi havien veus d’homes i de dones. Era difícil saber quanta gent hi havia, però potser una vintena. Va passar mig hora bona i finalment de sobte es va fer un silenci, Javi estava fent un discurs.

No sentia les seves paraules però els meus nervis anaven en augment. Sabia que això significava que m’estava presentant a mi. Sóc exhibicionista, m’agrada fer coses amb el risc que me veuen o pitjor. M’agrada pensar que la gent m’estan admirant, nua, que s’estan imaginant fent coses en mi. Tot això m’excita de mala manera però mai m'hagués prestat voluntària a exhibir-me davant d’estranys, mai.

Les portes correderes de l’habitació van obrir de cop. Ara si que sentia les veus clarament. La gent entrava a l’habitació..
“Collons Javi, quina passada.”
“Qui és noi? La coneixem?”
“És molt maca, mira quins pits.”
“Que sexi!”
“Podem tocar-la ja?”

Tocar-me? Com que tocar-me? En sentir això vaig tornar a lluitar contra les cordes i gemegava fort. La gent comentaven com lluitava, sembla que els era més excitant vore’m moure. Javi va començar a donar explicacions.
“Com us he dit a tots abans, hi haurà temps per a tot. De moment mireu, contempleu-la. No trobeu que és guapissima?” La gent afirmaven que jo era molt guapa, molt sexi.
“Javi, me posa molt que estigui lligada així, ha sigut voluntàriament?”
“És clar que sí Anna, això per ella és una fantasia feta realitat.”

La conversa continuava al meu voltant. Estaven comentant tots els aspectes del meu físic. Hi havia gent que expressaven la seva admiració pel meu cos. Gent que adoraven els meus pits, la meva panxa, les meves cames. Hi havia una noia que creia molt sexi la petita cicatriu que tinc a la panxa a la línea del bikini. Però tambè hi havien persones que pensaven que tenia els pits menuts, els mugrons massa sortits, poc cul etc.

Jo, per molt que no volia, m’estava excitant. Tenia els mugrons durs i la pell supersensible. Estava acalorada i no perquè feia molta calor. Javi tenia raó, això era una fantasia per a mi i m’estava tornant boja.

“Estem casi a punt,” Javi va dir. Notava a algú, Javi suposo, que tirava de la cintura del tanga. Després el soroll de les tisores i llavors m’ho estava estirant poc a poc deixant-me totalment exposada. En aquell moment estava totalment afaitada. Tenia el meu sexe a la vista de tothom i sabia que ja tenia els llavis inflats.
“Ja es nota que li agrada la situació,” una noia va dir.
“L'aperitiu està a taula,” Javi va anunciar. Alguns van aplaudir, alguns van cridar coses.
“Ja era hora!”
“Ja teníem ganes Javi!”

De cop moltes mans em van començar a tocar. La gent m’acariciaven. Alguns m’apretaven. Algú em va picar amb la mà oberta a la cuixa, però més que res la gent van començar a tocar-me íntimament. Hi havien diversos mans que me tocaven els pits. Alguns el pit sencer, altres els mugrons directament. Quatre o cinc mans, d’homes i de dones, em posaven les mans a la part interior de les meves cuixes i m’acariciaven. Algú va començar a passar-me un dit pels llavis del meu sexe.
“Està excitada, mullada.” Una veu masculina va anunciar. De cop moltes mans van tocar-me el sexe, els seus dits envaïen el meu interior. Era cert, tenien raó, la veritat era que m’estava encenent de desig i no volia que paressin.

Una boca femenina va començar a besar la meva cara al voltant de la meva boca. Me llepava els llavis i me’ls mossegava. M’agrada molt.

Els comentaris eren tots sexuals,eròtics i obscens. Sentia com la gent s’anaven calentant. Hi havia una parella prop meu a la dreta que estaven discutint si ell la follaria allí al terra o al sofà del menjador. Un home a la meva esquerra estava demanant a la seva parella que li masturbés, deia que volia còrrer-se damunt meu.

Una boca es va enganxar al meu mugró dret. Me’l succionava i mossegava mentres que una mà m’apretava el pit fort. Algú m’estava estirant cruelment el mugró esquerre. Algú, un home crec, m’havia introduït un parell de dits i m’estava follant amb la mà. Altres dits m’aguantaven els llavis dels sexe oberts. Sentia moltes mans damunt meu alhora.

Estava ara molt excitada, sabia que no estava mullada sinó completament banyada. Me notava com tenia les cuixes banyades i que el cul me comencava a relliscar damunt la taula. Crec que l’home que m’estava follant amb els dits s’havia proposat fer-me córrer i estava molt a prop. Començava a aixecar-me les caderes de la taula buscant el contacte dels seus dits als meus llocs interiors més sensibles.

L’orgasme em va arribar de cop, em vaig tensar tota i feia molta força contra les cordes. Va sortir-me un raig de líquid del sexe, banyant la mà de l’home i inundant la taula. La gent van riure feliços amb sorpresa.
“Quina sort,” va dir una.
“Quina meravella, ho por tornar a fer?” Una altra.

Ara una mà diferent m’acaronava, centrant-se en el meu clítoris. Les altres caricies, tocaments, cops i pessics tampoc van parar. Sé que normalment me costa ben poc tornar-me a córrer, Javi m’ha dit sovint que sóc multi-orgàsmica. No sé si té raó però a mi m’estava claríssim que em tornaria a córrer de seguida.

A la mà tocant-me el clítoris ara s’havia ajuntat una altra mà. Notava com uns dits m’anaven buscant el cul. Ja que anava tan banyada de seguida la noia va poder penetrar-me per detràs i va començar a bombejar el seu dit dins i fora. Les carícies al meu clítoris ara eren pessics i aviat van canviar per pegar-me cops lleugers. Me sentia a punt d’explotar una altra vegada. Pegava bots i me retorçava baix les mans de la gent. Vaig arribar al climax un altre cop i una altra vegada vaig llançar un raig de líquid a les mans de la noia. Més aplaudiments, més riures.

Algú es va gitar al meu costat esquerre, sentia el seu cos nu contra el meu. Em va abraçar com si fos la meva parella. Me tocava tot el cos i me mossegava el coll. I dirigint-se a la seva parella li va dir.
“Toni, la vull per a mi. Et farem un “sex-show” juntes, que em dius?” Toni estava del tot d’acord.

A la meva dreta una altra noia es va posar el seu cap damunt del meu pit. Sentia el seu cabell, suau com la seda damunt dels meus pits. El cos de la noia se sacsejava i pels sorolls vaig endevinar que algun dels homes la estava follant per darrera mentres ella s’inclinava damunt meu.
“Per aquí,” un home va dir i vaig notar com la seva correguda m’anava caient per la cara i el coll.

De cop unes mans suaus em van agafar els peus i tot seguit vaig notar que una boca i uns llavis van atrapar els dits del meu peu. Ella va llepar-me els dits dels peus i se’ls posava dins la seva boca xuclant me'ls. M’aguantava, m’aguantava molt perquè pateixo molt quan algú me toca els peus. Sé que les pessigolles són divertides per a la majoria però per a mi són una tortura. De cop la persona va passar-me la llengua entre-mig dels meus dits. No podia més. Vaig començar a pegar salts damunt la taula. Feia de tot per apartar-me el peu de la seva boca. Pegava patades i tot.
“Ja hem trobat el seu punt feblel,” va dir un home.
Totes les mans que m’estaven tocant en aquell moment van començar a fer-me pessigolles, pessigolles per tot el cos.

Era cruel, una tortura, una agonia. Crec que al final Javi els va parar però no n’estic segura ja que crec que vaig perdre el coneixement per un instant. Estava rendida, destrossada.

Llavors em vaig adonar que sí, havien parat.
“Crec que ha patit prou,” Javi va dir. “Que penseu, la deixem descansar?” La gent anaven assentint i aplaudint. Molts em van besar i em van dedicar unes paraules d'agraïment. La festa anava retirant-se al menjador. Sentia com es tancaven les portes.
“Que tal Sofi? Has xalat?” Jo negava amb el cap però la veritat era que sí. “Quan hagi marxat tothom tornaré i et follaré fort, segur que ho estàs desitjant, veritat que sí?”
“Nnnnnnn, mmmnnn.” No podia dir més, però crec que Javi ja sabia que li havia demanat que no tardes!

Comentaris

  • Gracies[Ofensiu]
    Sofi81 | 22-04-2020

    Moltes gracies Teix, m'has fet molt contenta.

  • Sofi81 | 22-04-2020

    Nil, crec que tinc un relat que si que t'agradarà.

  • m'ha agradat[Ofensiu]
    Teix | 21-04-2020 | Valoració: 9

    pocs relats em transporten a una sensació de libidinositat com aquest. Molt bé

  • Penjada del sostre.[Ofensiu]
    Nil de Castell-Ruf | 10-04-2020 | Valoració: 10

    Hola Sofie81, a Vacances Voyeur et vaig donar la benvinguda i també et vaig comentar el relat, et vaig dir que tenies traça en escriure relats eròtics i també et vaig recomanar que miressis d'evitar castellanades! També et vaig avançar que com sóc gai difícilment m'excitaria amb les teves fantasies...Però vet aquí aquest matí en llegir L'aperitiu està a taula, (millor dir és a taula), m'has fet mig trempar... que ja és molt, tractant-se d'un relat eròtic vist des d'una perspectiva femenina... Sí, tal com ho sent...m'has tingut a l'aguait de tot el que anava passant en la cessió masoquista, per dir-ho d'alguna manera que descrius... I és quan dius que arriba en Javi, el teu xicot, amb tota aquella tropa d'homes i dones i tu allí immobilitzada i penjada del sostre i tothom tocant-te les part erògenes... M'has fet fantasiejar molt... Jo no sé si era l'actitud d'en Javi, o que m'he arribat a imaginar que el que estava en el teu lloc era jo!, No ho sé pas...i tant se val. Allò que importa és que he gaudit llegint-te. Així ho deixo... Ah!et convido a que em llegeixis...Nil.

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de Sofi81

Sofi81

6 Relats

22 Comentaris

5332 Lectures

Valoració de l'autor: 8.83

Biografia:
Hola, sóc Sofi i estic aquí per escriure els relats que me conta la meva parella all llit quan estem a punt de dormir. Ell té molta imaginació i moltes vegades tardem en dormir.

Amb els anys hem explorat les nostres fantasies mitjançant les seves històries. Hi ha hagut històries que m'ha explicat que m'han agradat més i algunes menys. Finalment m'ha sapigut mal que es perden així que m'ha animat a apuntar-les.

Sóc una persona alta, prima i, crec, bonica. Sóc fidel però aventurera. No diria que sóc bisexual però es cert que les històries amb noies m'exciten. Sóc voyeur i exhibicionista amb un toc de sado.

Per cert el català no és la meva llengua materna, teniu paciencia.