Camí cap a casa

Un relat de: Sofi81
Era divendres per la nit.. O més ben dit dissabte molt aviat pel matí. Quan vam sortir del club tot anava bé, havíem begut, havíem ballat molt, bé jo al menys. Estavem feliços i precisament per aixó no entenia quan es va offendre tant. Javi normalment és un tio molt tranquil, li costa enfadarse, encara que un cop enfadat de vegades me fa temor i tot. El comentari que li vaig fer del segurata de la porta no era per ofendre’s tant. Vam fer la meitat del camí cap al cotxe discutint, cridant i jo disgustada i confundida.

De cop a fora d’un sucursal de la caixa Javi em va enviar a la merda. No m’ho podia creure. Mai havíem arribat tan lluny. Javi es va llargar, a passos grans, gesticulant, va desaparèixer en la nit.

Estava molt disgustada, discutir així era algo completament nou per a mi. Jo tenia les claus del cotxe així que amb llàgrimes als ulls vaig continuar baixant el carrer. A baix hi havia una plaça petita i allí vaig girar cap a l’esquerra. Havíem aparcat a la vora del riu i estava a sols dos cents metres. El carrer era peatonal, estret i silenciós. No havia vist a ningu desde que havíem sortit del club però tampoc m’estranyava, no a aquella hora.

En arribar a la meitat del carrer sentia passos, passos detras meu. Vaig parar a mirar, no veia a ningù detras meu, no hi havia ni una alma. En tornar-me a girar allí davant meu hi havia una figura negra sense cara.

Un home vestit totalment de negre, alt o corpulent. Portava gorra i la cara coberta amb una bandana. Vaig cridar del susto i immediatament vaig provar de pegar-li un cop a la cara. Ell va interceptar la meva mà abans de pegar-lil. Em va agarrar pel canell i m’ho va aixecar en alt. Vaig fer mig pas davant, desequilibrada. Ell va aprofitar el moment per doblegar-me el braç a l’esquena i espentejar-me cap a l’entrada de Mango, ja a fosques.

Anava a cridar quan vaig xocar contra les portes de vidre de la botiga. El xoc em va treure l’aire dels pulmons de cop. Vaig obrir la boca per respirar a fondo però l’home va introduir un drap o algo dins la meva boca. Amb els dits m’ho va espentejar molt a dins i vaig començar a tosir. Tosir no podia amb la boca plena i entre ell, que m’estava apretant contra la porta, i les dificultats per respirar em va començar a entrar el pànic. Que volia aquell home.. O mès bé, volia el que me pensava?

El tipo va aprofitar el meu moment de nervis, va soltar-me la mà i em va lligar algo a voltant del cap tapant me la boca. Respirant fort pel nas vaig intentar pegar-li una patada amb el taló. Vaig connectar de plé i l’home va cridar breument.
“Aixó et costarà car puta,” va xiuxejar.

Amb tot el seu cos apretat contra meu va buscar-me les mans. Intentava apretar-me les contra la meva panxa però segui els meus braços fins als canells. Tenia molta força i em va estirar les mans amunt per damunt del meu cap. Amb una mà va aguantar-me els canells i amb l’altre, la dreta va pegar-me fort al cul. Em va picar tres vegades molt fort i em va venir llàgrimes als ulls.
“Queda’t quieta puta, no te resistes vale?”

Amb una patada em va seperar els peus. Jo vestia una falda negra corta i mitges. Baix la jaqueta de pel corta que tenia sols portava un top de seda de tirants. En seperar-me els peus la falda ja me pujava. Tenia el cul ja a la vista ja que sol me tapava una tanga diminuta. Ell va començar a sobar-me el cul. Pegant me i apretant-me la galta tan fort que sabia que me deixaria marques dels seus dits.

Em va mossegar l’orella i llavors aguantant-me l’orella entre les dents em va pujar el top i el sosten en un. De cop tenia els pits apretats contra el vidre de la porta. Ara ell m’apretava les caderes contra el vidre i m’apretava els pits i els mugrons amb la mà. Me tirava fort dels mugrons fent-me cridar del dolor a través del drap en mi boca.

Em sentía avergonyida quan me notava la primera onada de plaer dins del meu sexe. A mi m’agrada el sexe “rough”, sexe amb violència. M’agrada sentir-me forçada, que me mosseguen i me peguen. Però me sentìa avergonyida de sentir-me excitada quan algù m’estava intentat violar.

Ell ja m’estava baixant la tanga, cosa que costava ja que tenia les cames molt obertes. Al final va deixar de provar de fer-ho i notava com apretava la seva polla dura entre les galtes del meu cul. Comencava a apretar-se contra mi i notava com la seva polla anava tocant-me el sexe. De cop va baixar la mà i es va ajudar a penetrar-me. Estava mullada, mullada i oberta. Ell va penetrar-me fins a dins del tot.
“Ja estas calenta ei puta? T’agrada no? Te follo bé no?”

Ara anava agafant ritme. Bombejant-se la polla dins i fora de mi. Tornava a apretar-me els pits fort. Ja no li feia falta aguantar-me les mans. Estava rendida, entregada al plaer.

Notava com de cop m’estava frotant-me el ano amb uns dits cuberts dels sucs del meu cony. Llavors notava com se treia la polla de dins meu i me la apretava contra el ano. Espentejava fort i de repente relliscava dins meu. Gemegava del dolor sobtada i del plaer que explosionava dins meu. Ara no m’aguantava gens, tenia les mans a les meves caderes i me follava amb ganes, salvatgement.

Jo ja me corria, un orgasme que me recorría tot el cos. El cumul de sensacions era massa fort, no aguantava. Ell tampoc va durar gaire mes, amb una espenta final sentia com se corria dins el meu cul.

S’apoyava contra meva mentres es recuperava, panteixant fort. Em va girar i em va mirar als ulls. La cara ho portava tapada i casi no li veia els ulls en l’entrada tan fosc.
“Qué? T’ha agradat no? Ja he notat la excitada que estaves. I t’agrada l’anal no?”
Li mirava sense emoció, estava cansada, exhausta.

“Me’n vaig puta, fins la propera,” i em va pegar als pits amb la mà oberta. De nou em va saltar les llàgrimes als ulls. Ell va marxar correns deixant-me amb la tanga als genolls, la falda a la cintura i els sostens i el top pujats. Em vaig arreglar la roba i després vaig deslligar-me la corbata que ell m’havia lligat a la boca. Finalment vaig treure el drap de dins la boca però no era un drap sinó unes bragues, bragues blanques d’encaje.. jo les tenia iguales a casa.

Fill de puta.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Sofi81

Sofi81

6 Relats

22 Comentaris

5333 Lectures

Valoració de l'autor: 8.83

Biografia:
Hola, sóc Sofi i estic aquí per escriure els relats que me conta la meva parella all llit quan estem a punt de dormir. Ell té molta imaginació i moltes vegades tardem en dormir.

Amb els anys hem explorat les nostres fantasies mitjançant les seves històries. Hi ha hagut històries que m'ha explicat que m'han agradat més i algunes menys. Finalment m'ha sapigut mal que es perden així que m'ha animat a apuntar-les.

Sóc una persona alta, prima i, crec, bonica. Sóc fidel però aventurera. No diria que sóc bisexual però es cert que les històries amb noies m'exciten. Sóc voyeur i exhibicionista amb un toc de sado.

Per cert el català no és la meva llengua materna, teniu paciencia.