Un sonet de Quevedo

Un relat de: Carles Rebassa

Putot és l'home que de putes fia.
Putot el que seus gustos n'apeteix,
putot n'és el bitllet que s'ofereix
en paga de sa puta companyia.
Putot el gust, i puta l'alegria
que l'hora putorial ens encareix;
i jo diré putot a qui pareix
que no sou puta vós, senyora mia.
Digueu-me, mes, putot enamorat
si al jorn fet per a puta no us deixava;
i jo com a putot mori cremat
si d'altres semblants putes em pagava,
perquè les putes greus són ben costoses
i les putetes nècies, rocoses.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Carles Rebassa

Carles Rebassa

88 Relats

119 Comentaris

101055 Lectures

Valoració de l'autor: 9.32

Biografia:
Sóc de Mallorca. Visc a Barcelona, al barri del Clot. No estic content de les coses. No vull que em facin creure que somniar en les coses fa de cop canviar-les. No crec en la individualitat si no és col·lectiva, i al revés: és impossible la col·lectivitat si no és individual. La vida pega cops, però és per a això, la vida. Si no, valdria més no créixer, volar per l'univers, no ser-hi. Però som aquí i cal que ens comuniquem. I ja no escric res més.

Salut, independència i socialisme

carlesrebassa@gmail.com