Un somni per la Laura

Un relat de: artemisa

Tanco els ulls i m'apropo on ets, dorms tranquil·la, t'acarono els cabells i xiuxiuejo el teu nom, somrius... Dóna'm la mà Laura, obrim la finestra i volem, volem lluny. Volem per sobre de l'Àustria freda en la que vius i volem fins el cim del Penyagolosa, quina caloreta fa en la teva terra, oi? Pugem fins el més alt i cridem, cridem fort, llancem-ho tot fora, crida amb mi Laura.

Tornem a volar, ballem sobre els núvols, oblidem-nos dels mals, baixem a la terra, mira quanta màgia hi ha a la lluna, vine, descansem i recolzem-nos en el seu ventre. Tornem a volar, mira quanta bellesa hi ha al món, quant de bé ocult, tant de bo tota la calma que veus ara t'omplís tota la vida, q la briseta de la nit t'acaroni cada vegada que et vingui la tristesa a buscar, que et moguis ràpida per esquivar els mals moments. Aprèn Laura, mou-te entre els núvols lleugera i sent la pau i la tranquil·litat de la nit, que l'oxigen d'aquesta nit entri als teus pulmons i surti transformat en un diòxid de carboni suau, ple de calma.

Tornem a casa Laura, dorm preciosa meva, que aquest viatge et mostri quantes vegades podem volar i sentir-nos lliures, quantes vegades podem despistar la tristesa i fer-la un embolcall a un racó. Quan et sentis trista dóna'm la mà Laura, crida, vola, passeja, gaudeix, mira a la lluna, segur que et fa l'ullet, com me'l feien a mi les estrelles aquella nit que vaig despertar i mirant per la finestra vaig decidir que ara em tocava a mi. No ploris mai més Laura, però si la tristesa et fa una mala passada i no la pots esquivar, t'abraçaré ben fort i amb les teves llàgrimes et faré un collar de perles, i amb les meves un braçalet d'argent. Sempre estaré amb tu Laura, estaré allargant-te la mà perquè somies com jo ho faig, i tornem a visitar els núvols, la lluna i el teu estimat Penyagolosa.

Comentaris

  • ja sé que...[Ofensiu]
    mirrina | 09-05-2006 | Valoració: 10

    ...em vas dir que no et donara les gràcies, però que més puc fer, després que m'hages escrit aquest relat tan bonic? no t'imagines la força que m'ha donat aquests dies. l'he llegit una vegada i una altra i una altra...i per les nits, abans de dormir, per somniar en el dia que novament estiguem juntes i em pugues abraçar. però de moment, aquest relat és com l'abraçada més dolça que mai ningú m'ha donat.
    la teua amistat té un preu impagable, sort que tu ets tan generosa i me l'has regalada amb el dolç envoltori d'una de les teues abraçades.
    gràcies pel relat i gràcies, sobretot, per ser la meua AMIGA.
    t'estime.

    mira'm, ja estic volant cap al Penyagolosa!!

    i no deixes mai d'escriure, xq el bé que te fas i el que ens fas als que t'estimem, tampoc no té preu.

  • artemisa que escrius[Ofensiu]
    helena | 09-05-2006 | Valoració: 10


    Laura, és un nom bonic.
    Tan bonic com aquest regal de somnis i tendreses,
    de llunes i estels que l'agombolen absents.
    I la teva mà sempre a punt, allà on ha de ser,
    per ser agafada dolçament i espantar tristors ocultes.

    El teu amor pels altres et serà retornat, com les estrelles retornen al cel, tranquil.les i serenes.

    I mai davallaràs a cap infern, doncs romans suspesa
    en somnis amarats d'amor indestructible.

    Una abraçada per la Laura i per a tu, dolça deesa.


    helena

  • podem millorar aquest món...[Ofensiu]
    Capdelin | 08-05-2006 | Valoració: 10

    si sabem mirar la seva cara bona, si les tragèdies no tapen el sol d'allò bo que respira vora nostre, si ensenyem als infants que l'important en la història no és l'heroi que mata a tots i només salva a la princesa... i si aprèn que el millor no és allò tant car, sinó allò que ell imagina i estima i el diverteix, per senzill que sigui... i que no cal tenir tot el mar per ser feliç, amb una gota d'aigua pot fer un riu petit...
    una abraçada.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de artemisa

artemisa

7 Relats

34 Comentaris

10582 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Una vida plena d'aventures, llargues, curtes, dolces, salades, lluminoses, fosques... Un gran esperit de lluitador per un demà més radiant. Un món ple de llibres, una cultura gravada a foc sobre la meua pell, un treball què em fa mediadora entre llengües molt boniques i la meva que és preciosa, una llengua que parle amb goig i satisfacció.

La meva adreça i messenger:
euzkilorea@hotmail.com