YERAI

Un relat de: artemisa

Tant de bo pogués fer-me petita, molt petita, i romandre en una de les teves butxaques, i quan volguessis, fer-me gran per donar-te una abraçada i fer força amb tu. T'aguantaria perquè no caiguessis mai, ploraria amb tu i et faria riure sense que ho volguessis.

Voldria allargar la mà ara que sóc tan lluny i acaronar-te la cara i eixugar-te les llàgrimes, voldria dir-te que tot anirà bé mirant-te als ulls, voldria donar-te les mans i transmetre't quant t'estimo i que pots recolzar-te sobre mi quan ho necessites. Recorda els bons moments ací, on sóc ara i pensa que tornaran aviat, quan tot hagi estat no res més que un ensurt difícil de pair.

Yerai, ací em tens, i ací tot t'espera. Ja no ix el sol sense tu passejant per la gespa, el capuccino del Haris Bar no té el mateix gust, ni m'agraden les cançons que tant ens agraden quan les ballem o cantem juntes. Voldria cridar als quatre vents: Ànim Yerai! Pareu tots atenció! Feu tots força per ella!

Has de ser forta, jo et passo la que tinc, té, tota per a tu, jo des d'ací prego que tot es solucioni i que tornis aviat, et trobo a faltar i seré egoista, vull ser-ho, ha de sortir tot bé perquè necessito el teu somriure per ser feliç, necessito que m'estrenyis la mà, necessito que tinguis eixa felicitat que tu més que ningú mereixes.

Amunt, Yerai, recorda qui som, tu i jo, quin és el nostre nom, recorda com cridem el nostre nom mentre ens piquem les mans, aviat tornaràs i picarem de nou les mans. T'estimo.

Comentaris

  • Llibre | 04-06-2006

    Tot un clam a l'esperança, i alhora, un crit que traspassa fronteres fins esdevenir força.

    Quant de positivisme en un relat tan breu!

    LLIBRE

  • Nina![Ofensiu]
    Queca | 09-05-2006 | Valoració: 10

    Quanta força transmesa tan dolçament... Jo també m'hi sumo, som-hi Yerai!!
    I per a tu, un dels meus millors somriures, i el petò més dolç...
    Ànims a les dues!!

  • Endavant Yerai !!![Ofensiu]
    Angel Negre | 08-05-2006

    Tens raó es trists, però dins aquesta tristor i veig un bri d'esperança, que l'endolceix el suficient per fer-lo maco.
    Tornarà segur, i posarem tots els que el llegim per un moment la nostra força perquè així sia.

    Una abrasada del desconegut de la matinada.
    L'angelet avui coix

    gege

l´Autor

Foto de perfil de artemisa

artemisa

7 Relats

34 Comentaris

10600 Lectures

Valoració de l'autor: 9.79

Biografia:
Una vida plena d'aventures, llargues, curtes, dolces, salades, lluminoses, fosques... Un gran esperit de lluitador per un demà més radiant. Un món ple de llibres, una cultura gravada a foc sobre la meua pell, un treball què em fa mediadora entre llengües molt boniques i la meva que és preciosa, una llengua que parle amb goig i satisfacció.

La meva adreça i messenger:
euzkilorea@hotmail.com