Un home a la seva vida

Un relat de: Antoni Casals i Pascual
La mateixa nit que es van conèixer, ella li va dir que no volia enganyar-lo. Que hi havia un home a la seva vida. Tot i així va accedir a pujar al seu pis.
Quan es va despullar, ell va entendre, de sobte, la literalitat de les seves paraules.

Comentaris

 • Propera publicació de l'ARC[Ofensiu]


  Benvolgut/uda relataire:

  Com ja deus saber, des de l’ARC hem encetat la iniciativa d’editar, mitjançant una plataforma digital de publicació, el recull dels microrelats guanyadors i seleccionats de l’anterior convocatòria del Concurs ARC de Microrelats “Secrets”. Edició que ja és un fet: SECRETS.

  La bona acollida d’aquesta proposta ha fet que ens plantegem la possibilitat de donar-li continuïtat. I aquesta és la nostra intenció.

  És per això que, en haver quedat seleccionat/ada el passat mes de novembre i per tal d’anar avançant feina, t’agrairíem que ens autoritzessis a comptar amb el teu microrelat perquè sigui inclòs en el proper recull.

  Només cal que ens enviïs per correu electrònic (associacio.relataires@gmail.com), el text que t’indiquem al final d’aquest comentari tot fent un copiar i enganxar i complimentant les teves dades.

  Esperem que aquesta nova iniciativa de l’Associació de Relataires en Català et sembli interessant.

  Cordialment,

  Comissió Concursos


  TEXT AUTORITZACIÓ – Cal fer un copiar i enganxar, emplenar les dades personals, i enviar al correu de l’ARC: associacio.relataires@gmail.com

  En/na ......................................................................................................... amb D.I. número ......................................... i nick relataire ........................................................ AUTORITZA a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat seleccionat del mes de ......................................, del qual és autor/a, en el recull de microrelats “Sentiments” que s’editarà a finals de 2012 mitjançant una plataforma digital de publicació. Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a.

 • Subtil i enginyós![Ofensiu]
  Toni Arencón Arias | 03-12-2011 | Valoració: 10


  Subtil i enginyós, amic Antoni. No cal afegir més. Un home amagat que s'afegeix, o no, a la festa.

  Encantat de llegir-te!

 • Molt bo,[Ofensiu]
  free sound | 28-11-2011 | Valoració: 10

  amb humor i enginyós....
  i un FELICITATS per vos.

 • Absurd fantàstic[Ofensiu]
  Aleix de Ferrater | 20-11-2011 | Valoració: 10

  I ella ja li ho havia advertit! Fantàstic Toni! M'alegra llegir-te de nou i més en prosa, en prosa còmica i punyent. Ens veiem dissabte que ve a la presentació de "Tensant el vers"? Una abraçada.

  aleix

 • crohnic | 19-11-2011

  Molt bo!! No hi ha dubte que el protagonista es va endur una bona sorpresa, malgrat que ja estava advertit. Molt ben pensat!

Valoració mitja: 9.75

l´Autor

Foto de perfil de Antoni Casals i Pascual

Antoni Casals i Pascual

123 Relats

786 Comentaris

143083 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Vaig desaparèixer una temporada, no sé ben bé per quin motiu i de tant en tant retorno com qui de nou reprèn una vella addicció.

El meu correu: antonicasals@mesvilaweb.cat (per si em voleu dir res).