Un fet a explicar

Un relat de: Earthling
Realment la situació no podia ser més terrible. Feia una hora que havia rebut l'amarga notícia, i ara una molesta ansietat recorria el seu cos recordant-li que encara havia de passar pel pitjor tràngol.
Certament, el succés havia estat una sorpresa absoluta i si una paraula podia definir l'estat dànim d'en Marc, aquesta era "destrossat". Sabia que hauria de fer el cor fort i donar coneixement del que havia passat a la seva mare.
En arribar a casa, es va adonar de la inquietud amb que el va mirar en arribar a casa. No tenia escapatòria. Si no parlava, seria ella qui faria la temuda pregunta.
Amb la veu tallada i amb una terrorífica sensació de pànic, va poder emetre un conjunt de sons que semblaven voler deixar anar una afirmació:
- Em, eh, mare, he suspés l'examen de matemàtiques.
Tot i el voluntari esforç d'en Marc per no pronunciar adequadament el que havia de dir, semblava per la bufetada que acabava de rebre, que la seva mare havia entès perfectament el fons del missatge.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Earthling

Earthling

9 Relats

8 Comentaris

8594 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Cada dia és una aventura nova. Sempre hi haurà coses que faran que un dia sigui més maco, per malament que te'n facin sentir d'altres. Mira sempre el cantó positiu de la vida. Fa temps que segueixo aquesta filosofia, i sí, pot semblar una tonteria, però he de dir que la meva vida va passar de ser tristesa per cada obstacle que em trobava a ser felicitat contínua i sense cap motiu. També he de donar gràcies als meravellosos amics i amigues que m'envolten i que fan de grans preocupacions, petits problemes amb solució. Ah, i també m'agrada escriure!