L'esquerda

Un relat de: Earthling
Sento l'esquerda que s'amaga sota la construcció dels meus somnis. La sento intensament, intentant allunyar-me d'allò que vull. Persegueixi el que persegueixi els fonaments sobre els que intentaré fer realitat els meus desitjos estaran sempre tremolant per aquesta maleïda esquerda.

El que no m'ha quedat mai clar és si és real o és simplement producte de la meva imaginació, però tant si ho és com si no, mai, mai me la podré treure de sobre. La meva ànima deprimida em farà sempre saber que real o imaginàriament, l'esquerda és present a la meva vida, torturant tot somni que neixi dins meu, portant-lo a una mort prematura i anunciada.

La meva obsessió és l'esquerda. La meva vida és l'esquerda.

Comentaris

  • és qüestió de percepcions earth...[Ofensiu]
    joandemataro | 02-01-2012 | Valoració: 10

    segurament aquesta esquerda és més petita del que tu perceps, és important doncs compartir aquesta por com ja has fet, molt bé !, i escoltar altres veus

    rep la meva salutació amistosa
    joan

l´Autor

Foto de perfil de Earthling

Earthling

9 Relats

8 Comentaris

8585 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Cada dia és una aventura nova. Sempre hi haurà coses que faran que un dia sigui més maco, per malament que te'n facin sentir d'altres. Mira sempre el cantó positiu de la vida. Fa temps que segueixo aquesta filosofia, i sí, pot semblar una tonteria, però he de dir que la meva vida va passar de ser tristesa per cada obstacle que em trobava a ser felicitat contínua i sense cap motiu. També he de donar gràcies als meravellosos amics i amigues que m'envolten i que fan de grans preocupacions, petits problemes amb solució. Ah, i també m'agrada escriure!