Si tu em dius que ser tonto mola, i els altres m'ho confirmen, m'ho creuré.

Un relat de: Earthling

El pobre noi va quedar esgarrifat al visualitzar el cruel i inacceptable procés que s'utilitzava a l'hora de prendre la vida als animals en els escorxadors. Era privilegiat de veure-ho, ja que el seu tiet hi treballava. Llavors, li va preguntar al seu pare que l'acompanyava:
- Com és possible?
- Aquesta no és la pregunta que t'has de fer, fill. Pregunta't si a l'arribar a casa prefereixes un bon bistec o et decantes per una cuixeta de pollastre. El demés no importa.
Aquell dia, el noi no va voler menjar carn. Però amb el pas del temps, va anar oblidant el que havia vist. I és que en la societat en què aquest vivia, els animals eren aliments, sotmesos al domini de l'espècie humana, i els costums eren els costums. Per tant, ningú s'havia de plantejar canviar-ho.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Earthling

Earthling

9 Relats

8 Comentaris

8590 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Cada dia és una aventura nova. Sempre hi haurà coses que faran que un dia sigui més maco, per malament que te'n facin sentir d'altres. Mira sempre el cantó positiu de la vida. Fa temps que segueixo aquesta filosofia, i sí, pot semblar una tonteria, però he de dir que la meva vida va passar de ser tristesa per cada obstacle que em trobava a ser felicitat contínua i sense cap motiu. També he de donar gràcies als meravellosos amics i amigues que m'envolten i que fan de grans preocupacions, petits problemes amb solució. Ah, i també m'agrada escriure!