TORNEM

Un relat de: josepgregori

Tornem de nou al meu estimat diari, lleial company; després d'uns dies en què em tremolava el pols per la síndrome del temps. Ara ja puc amanyagar i gratar el meu amic per vessar-li, a pleret, les meves cabòries i impressions quotidianes.
Demà al matí aprofitaré per dormisquejar una estoneta més. M'agrada molt -si puc- fer una mica el manduca al llit. Com m'agradaria trobar-me, de sobte, els peuets freds de la companya companyonia embullant-se porugament els cabells negres al rostre. Mentre, espero l'autobús, el mitjà que corre i vola pels carrer del brut Rubí amic de colors diversos; potser amb el deler de trobar la teva boniquesa quan em fas una ganyota tendra al meu semblant esbojarrat i eufòric d'alegria fresca i desmesurada. Maldo per prendre't fort la mà i compartir plegats una bona vesprada mandrosa brindant i rient mentre els ulls s'envermelleixen d'ensopiment i guaiten d'esquitllenques el rellotge de les hores calmes.

Sense cap mena de dubte, tu ets ara el ventim lleuger i fresc de cada trenc d'alba; l'aire novell de cada albada amb el tremoló que escombra, de bat a bat, els núvols de les ciutats del fum amb un lleu somriure còmplice i íntegre que guarneix al de la freda i silenciosa matinada rubinenca de cada jornada laboral.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de josepgregori

josepgregori

19 Relats

7 Comentaris

14987 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Em dic Josep Ramon Gregori i vaig néixer a un poble petit de València, Potries.

Des de l'any 1996, visc i treballo a Catalunya , a una aula d'acollida que rep alumnat nouvingut.

Aquest és el meu espai personal:
http://josepgregori.blogspot.com/
http://aulaacollidaieslaserreta.blogspot.com/
Espero els vostres missatges.
Gràcies i salut,
Josep
joseppotriessafor@gmail.com