This bird has flown

Un relat de: Arnau

Només podré sortir d'aquest moment si em rodejo de música dels Beatles. No és que no m'agradi; m'agraden els moments grisos, només que ja comença a ser tard, tinc masses coses a fer. Que bé que sonaven el Lennon i el McCartney quan cantaven tots dos junts.

He vist que amb aquest fred resulta difícil escapar-se pels carrers, a fer visites als racons desconeguts que tant ens agraden. Ara ja no; espera uns mesos, un parell, potser, que no es faci tard tan d'hora i que no faci aquest fred mortífer. A mi també m'agrada que faci fred, no creguis, però els cigarros s'han de disfrutar. Ara millor escapar-se entre cançons dels Beatles.

Creu-me, és millor així; que no agafis un refredat i t'hagis de quedar uns dies tancat. Llavors sí que t'ofegaràs. Si vols, et vinc a veure; jo porto la guitarra i cantem Beatles fins que se'ns assequi la gola. Tingues un cafè preparat, amb la llet calenta, però que no cremi. D'aquí cinc minuts sóc aquí.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Arnau

10 Relats

22 Comentaris

11078 Lectures

Valoració de l'autor: 9.31

Biografia:
Vaig néixer el setembre del vuitanta-set a Vilassar de Mar, però no hi he viscut mai. M'agrada més el cine que la literatura, i més la música que les lletres de les cançons, però tot i això, escric quasi cada dia.

Si voleu res, sóc a 20deabril@gmail.com