Tendresa i Desamor

Un relat de: Urkc-Eduard
Quant a un l'en demonitzen, a l'atacant se li activarà tot el
bagatge de ferides i històries, engrossint la seva unidimensionalitat, i narrativa on rau encasellada, llevat que el fet Succeït sigui nimi.
Sovint l'expectant no fa res. Aguantarà estoic la pluja de sagetes i trons, amb estocada final de l'atacant. Ell pagarà per a tots. Alts, baixos, estrangers, rossos, magrebins, actors, etc. Dels ulls de l'ofès, sense espurna amorosa, tot ho minoritzarà i negativitzarà. Màgies i records grats passaran rabent a l'oblit, desdibuixant allò que va ser un gran amor. Un altre cop la mala sort m'acompanya.
Atrinxerada en la seva posició, l'atacant anirà polaritzant-se i vivint fases de desamor, odi, ràbia. El ja Desposseït de cor, sols li resta esguardar que el gat negre que s'ha topat fluctuï a gat blanc, i entri ja en fases més pausades d'indiferència i transcensió, per a nous en bats amorosos.

Comentaris

  • Festival de vocabulari![Ofensiu]
    llpages | 06-11-2022 | Valoració: 10

    M'agraden els textos que reviuen paraules poc comuns, ajuden a enriquir el bagatge cultural del lector i conviden a fer una segona lectura amb les pauses corresponents de consulta del diccionari. Entenc que potser per a la majoria és una murga, però a mi m'agrada i per això felicito a l'autor.