Tempesta

Un relat de: Ningú
És un do
o una maledicció
viure les coses intensament?
Senzillament,
quan ets feliç sents una alegria desbordant
i quan ets trist baixes a les profunditats
més fosques de la terra.
No estranya doncs,
que quan algú així s'enamora
el seu cos esclata en mil peces
i ombra
i llum
i sang
i desig
omplen els espais amb electricitat.

Comentaris

  • Ritme[Ofensiu]
    SrGarcia | 02-05-2020

    Una poesia senzilla i bonica, amb un ritme molt adient al tema.

  • És bioquímica?[Ofensiu]
    kefas | 02-05-2020


    Sovint oblidem de quin material estan fetes les emocions.

    De quin?

  • Colors[Ofensiu]
    Ningú | 01-05-2020

    Gràcies pel teu comentari Perla de Vellut. Sí, estava feliç quan escrivia aquest poema, estava passant per un temps quan tot el mon se m'obria amb uns colors intensos, era com si estigués veient i sentit tot per primera vegada.

  • Intensitat...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 30-04-2020 | Valoració: 10

    Ho descrius amb senzillesa i amb un to que es nota que ets feliç escrivint el teu poema i a la vegada tens alegria profunda. Sí, el poema és intens, amb força d'electricitat.
    A més, et done les gràcies pel teu amable comentari, on m'expliques molt bé el meu poema: Els colors dels teus ulls. Gràcies per dir-me que és amor pur, senzill i entregat.
    Saluts. PERLA DE VELLUT

  • no admès a concurs[Ofensiu]

    NO ADMÈS A CONCURS

    Benvolgut relataire, has clicat a la pestanya de participació del X Concurs ARC de microrelats a la Ràdio ANIVERSARI, en penjar el teu relat, i creiem que ha estat un error.
    Un cop revisat hem vist que no compleix les bases del Concurs, en un o diversos d’aquests casos; en categoria literària, en temàtica, en llargada o fora de temps.
    Si la teva intenció és participar, et demanem que el pròxim cop ens enviïs un microrelat que s'avingui a les bases del concurs.

    Clicar a la pestanya sense voler concursar complica la feina dels qui fan l’esforç de dur un cert ordre en els relats presentats, és per això que us agraïm ho tingueu en compte per a propers relats que desitgis publicar, la pestanya del concurs sols per a relats a concurs.
    Moltes gràcies!

    Associació de Relataires en Català (ARC)

l´Autor

Ningú

8 Relats

11 Comentaris

2553 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
El meu primer idioma és un altre però prefereixo escriure poesia en català. Sóc una noia que de tant en tant necessita expressar-se a través de l'escriptura. Sóc molt dramàtica i tendeixo exagerar la gravetat o importància d'esdeveniments quotidians, però tots els meus escrits son autèntics, no escric ficció. Si ets d'aquelles persones que s'obsessionen per la literatura romàntica, potser t'agradaran els meus relats.