Hi havia una noia (2)

Un relat de: Ningú
Una dia la noia anava en busca d'una cura pels símptomes de la seva malaltia. Va trobar una mica de terreny blanc i va pensar que hi trobaria una medicina.

Va agafar una branca petita i va començar a fer traços en la terra blanca. Si aconseguia fer un forat en la terra blanca, sortiria la medicina que tant desitjava.

Poquet a poquet va aconseguir cavar la terra blanca i poquet a poquet va començar a sortir una aigua vermella. La noia observaba com l'aigua vermella embrutia la branca i la terra blanca i li semblava que com més la observaba, més satisfeta es sentia.

Però mirant al seu voltant veia que un terreny blanc que havia de romandre blanc estava tacat amb aigua vermella i es preguntava si s'havia equivocat en fer això.

Comentaris

  • Malaltia insatisfeta...[Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 07-08-2020 | Valoració: 10


    Vaja amb la noia! Sí que és fantàstica, Ningú. Doncs es preguntava si se havia equivocat al embrutar-se el terreny "blanc" d'aigua vermella... je je je...
    Genial i imaginatiu!
    Quan pugues ja diràs en la meua pàgina. Gràcies.
    Salut i cuia't...

l´Autor

Ningú

8 Relats

11 Comentaris

2537 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
El meu primer idioma és un altre però prefereixo escriure poesia en català. Sóc una noia que de tant en tant necessita expressar-se a través de l'escriptura. Sóc molt dramàtica i tendeixo exagerar la gravetat o importància d'esdeveniments quotidians, però tots els meus escrits son autèntics, no escric ficció. Si ets d'aquelles persones que s'obsessionen per la literatura romàntica, potser t'agradaran els meus relats.